Μέρα Νύχτα

23/07/2014 - 15:57

Tα γεμιστά του «Παράσχου» τα έχετε δοκιμάσει; Είναι όπως της μητέρας μας, καλοφτιαγμένα και πεντανόστιμα. Ο «Παράσχος» δεν είναι μόνο το ψητοπωλείο που τόσα χρόνια γνωρίζουμε και αγαπάμε! Δοκιμάστε την κουζίνα του σε μαγειρευτά και σαλάτες, και θα τον εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο.

Η προκυμαία και κατ’ επέκταση η πόλη μας είναι η βιτρίνα του νησιού, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες που έρχονται για διακοπές. Ο επαγγελματισμός των επιχειρηματιών σε όποιον κλάδο και αν υπάγονται, έχει αντίκτυπο στην εικόνα όλου του νησιού προς τα έξω και μάλιστα τη στιγμή που αποτελούμε και πύλη εισόδου από το εξωτερικό.
Ανεπίτρεπτη η κακή υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων μερικών καταστημάτων εστίασης, αλλά και η νοοτροπία «τουρίστας σημαίνει μόνο κέρδος».

Στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα πάνω από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, το «Πάρκο» αποτελεί όαση δροσιάς και ξεκούρασης για μικρούς και μεγάλους. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια και το μεράκι της ιδιοκτήτριας της εν λόγω επιχείρησης, αλλά και του προσωπικού, που εξυπηρετούν γρήγορα και πάντα ευγενικά.

Το ψητοπωλείο «Αγία Παρασκευή» είναι φημισμένο για το ψητό του κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το με μια παγωμένη μπυρίτσα και απολαύστε ένα υγιεινό και νοστιμότατο γεύμα ή δείπνο, στο χώρο του ψητοπωλείου ή μετά από τηλέφωνο, στη διεύθυνσή σας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey