Ο «Άλλος Δρόμος» προς το δήμαρχο, για την επιστολή του στον υπουργό περί υποστελέχωσης του Δήμου

«Ουσία και όχι εντυπώσεις…»

26/09/2014 - 22:13

Αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε προχτές ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, προς τον υπουργό Εσωτερικών για την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού στους ΟΤΑ, η παράταξη του «Άλλου Δρόμου» με ανακοίνωσή της.

Αναφορικά με την επιστολή που απέστειλε προχτές ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, προς τον υπουργό Εσωτερικών για την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού στους ΟΤΑ, η παράταξη του «Άλλου Δρόμου» με ανακοίνωσή της, ζητά από τον πρώτο τη συγκεκριμενοποίηση των αναγκών που υπάρχουν στο Δήμο και τη διεκδίκηση κάλυψής τους μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνιμο προσωπικό.

Διαφορετικά, όπως γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, «επιστολές όπως αυτή που στείλατε στον υπουργό, μόνο επικοινωνιακές ανάγκες μπορούν να καλύψουν…».

Η ανακοίνωση της παράταξης του Στράτου Γεωργούλα σημειώνει: «Πράγματι, οι ανάγκες του Δήμου Λέσβου σε προσωπικό είναι δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση μ’ αυτό που ήδη υπηρετεί. Οι ανάγκες όμως αυτές και πρέπει, αλλά και μπορούν να καλυφθούν από μόνιμο προσωπικό.

Όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους νησιωτικούς δήμους δεν έχουν ανασταλεί.

Γι’ αυτό σάς προτείνουμε να προχωρήσετε άμεσα στην καταγραφή και συγκεκριμενοποίηση των αναγκών αυτών, να φέρετε το θέμα στο αρμόδιο όργανο που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, διεκδικώντας την άμεση κάλυψή τους. Εμείς, σ’ αυτή σας την προσπάθεια θα σταθούμε πλάι σας.

Διαφορετικά, επιστολές, όπως αυτή που στείλατε στον κ. Υπουργό, μόνο επικοινωνιακές ανάγκες μπορούν να καλύψουν».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey