Εκδηλώσεις σε Καλλονή και Παπάδο Γέρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την αγροτική πολιτική του

18/10/2013 - 22:18

Τη Λέσβο θα επισκεφτεί η υπεύθυνη του Αγροτικού Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Κατσινοπούλου, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Τη Λέσβο θα επισκεφτεί η υπεύθυνη του Αγροτικού Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Κατσινοπούλου, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Η κ. Κατσινοπούλου μαζί με το βουλευτή του κόμματος Γιάννη Ζερδελή και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους γυναικείων συνεταιρισμών απ’ όλο το νησί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στο café του Γυναικείου Συνεταιρισμού στην Αγία Παρασκευή, στην πλατεία του χωριού.

Στις 7:00 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών στην αίθουσα πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στο Παπάδο Γέρας, καταθέτοντας την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το πρωί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εργαζόμενους στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, τη διοίκηση και τους εργαζομένους τής ΕΑΣ Λέσβου.

Στη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, η κ. Κατσινοπούλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε., στο ξενοδοχείου «Lesvion». Στις 8:00 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση αγροτών της βορειοανατολικής Λέσβου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, αναπτύσσοντας την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey