Ο επίτιμος αρχηγός στόλου Μαργαρίτης Τζαβάρας, για το Δημήτρη Παπαγιαννίδη

«Αξίζει να τον εκτιμήσουν»

10/04/2012 - 18:29

Με επιστολή του στο «Ε», ο πρώην και επίτιμος αρχηγός του Στόλου αντιναυάρχος Μαργαρίτης Τζαβάρας αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε άμεσα. Απευθυνόμενος στους πολίτες του Νομού Λέσβου, ο κ. Τζαβάρας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι στις επικείμενες εκλογές θα εκτιμήσουν τον κ. Παπαγιαννίδη γιατί το αξίζει.

Με επιστολή του στο «Ε», ο πρώην και επίτιμος αρχηγός του Στόλου αντιναυάρχος Μαργαρίτης Τζαβάρας αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε άμεσα. Απευθυνόμενος στους πολίτες του Νομού Λέσβου, ο κ. Τζαβάρας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι στις επικείμενες εκλογές θα εκτιμήσουν τον κ. Παπαγιαννίδη γιατί το αξίζει. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κάτοικοι του Νομού Λέσβου, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα πρόσφατα ότι ο αγαπητός συνάδελφος ναύαρχος Δημήτριος Παπαγιανιδης πρόκειται να υποβάλει υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Με τον κ. Παπαγιαννίδη είχα συνεργαστεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Η πιο πρόσφατη συνεργασία ήταν κατά την περίοδο που εκτελούσα τα καθήκοντα του αρχηγού στόλου, όπου ο κ. Παπαγιανίδης ήταν ο άμεσος συνεργάτης μου. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία να σχηματίσω προσωπική άποψη και να εκτιμήσω ιδιαίτερα τον εξαίρετο επαγγελματία, άνθρωπο και οικογενειάρχη Δημήτριο Παπαγιαννίδη. Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να καταθέσω την άποψή μου αυτή, τώρα που ξεκινά ένα νέο και δύσκολο ταξίδι στη ζωή του. Όντας βέβαιος ότι θα το ολοκληρώσει με επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες σας θα τον εκτιμήσουν διότι το αξίζει και γιατί ο ίδιος θα το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey