7ο πανελλήνιο συνέδριο λιμενικών έργων

06/06/2016 - 19:18

Από 28 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα στο ίδρυμα Ευγενίδου, θα πραγματοποιηθεί το 7ο πανελλήνιο συνέδριο Λιμενικών Έργων, το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.  Στόχοι του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των νεότερων εξελίξεων και τάσεων στο χώρο των λιμενικών έργων και ειδικότερα στην Ελλάδα και Κύπρο στην έρευνα, μελέτη, κατασκευή, προστασία, συντήρηση, διαχείριση, στις επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς και η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η προώθηση της τεχνογνωσίας στους τομείς αυτούς.

Από 28 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα στο ίδρυμα Ευγενίδου, θα πραγματοποιηθεί το 7ο πανελλήνιο συνέδριο Λιμενικών Έργων, το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.  Στόχοι του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των νεότερων εξελίξεων και τάσεων στο χώρο των λιμενικών έργων και ειδικότερα στην Ελλάδα και Κύπρο στην έρευνα, μελέτη, κατασκευή, προστασία, συντήρηση, διαχείριση, στις επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς και η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η προώθηση της τεχνογνωσίας στους τομείς αυτούς.

Στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου συμμετέχουν ο καθηγητής Κώστας Μουτζούρης και οι κ.κ. Σαμψών Αζοράκος, Στράτος Ανδριάνης, Στέλλα Βαρτελάτου, Θεοδώρα Γιαντσή, Ιωάννης Θεοχάρης, Νικηφόρος Κυπραίος, Κωνσταντίνος Μέμος, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, Ειρήνη Νικολούδη, Γεωργία Παπαχαραλάμπους και Βασιλική Τσουκαλά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey