«Τρέχουν» οι δηλώσεις συμμετοχής

«Το Κιόστε» πάει εκδρομή στις ρίζες του, στην Αγία Παρασκευή του Τσεσμέ

24/04/2024 - 13:49

Ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Αγιοπαρασκευούσηδων-Τσεσμελήδων Μυτιλήνης «το Κιόστε» διοργανώνει εκδρομή με προορισμό το χωριό των προγόνων τους την Αγία Παρασκευή του Τσεσμέ.

Σε αυτό το ταξίδι στην ιστορία και στις μνήμες μπορούν να πάρουν μέρος εκτός από μέλη του Συλλόγου και κάθε ενδιαφερόμενος που το επιθυμεί.

«Υπάρχει έντονη η επιθυμία σε όλους μας να επισκεφθούμε το χωριό μας, αλλά κι άλλα όμορφα μέρη απ' τα μικρασιατικά παράλια εδώ και πολύ καιρό. Σχεδιάσαμε λοιπόν μια τριήμερη εκδρομή, όπου θα επισκεφθούμε τη Σμύρνη, τα Αλάτσατα, τον Τσεσμέ και φυσικά την Αγία Παρασκευή, το Κιόστε μας!» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κατσούπης.

Η εκδρομή

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου με δύο διανυκτερεύσεις στον Τσεσμέ και περιλαμβάνει α)- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη – Αϊβαλί – Μυτιλήνη (χωρίς τον λιμενικό φόρο) β)- Λεωφορείο 45 θέσεων για όλη τη διάρκεια της εκδρομής γ) επίσημο διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό δ) διαμονή με ημιδιατροφή (πρωϊνό και βραδινό) στο Ege Tulip Hotel 4* και ε) ασφάλεια tour operator για χώρες εκτός Schengen.

[Η τιμή συμμετοχής είναι 265€ ανά άτομο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 6973210632. Προκαταβολή 100 € ως 28/4. Εξόφληση ως 2/5]

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey