Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απ’ τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την πλήρωση της θέσης στη Μόρια

Ζητείται διοικητής στο Κέντρο Υποδοχής

09/07/2014 - 15:27

Δημόσιος υπάλληλος με πτυχίο ΑΕΙ θα είναι ο διοικητής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου, για το οποίο μετά τη μετάταξη προσωπικού ξεκίνησε και η διαδικασία με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για την κάλυψη της θέσης του διοικητή.

Δημόσιος υπάλληλος με πτυχίο ΑΕΙ θα είναι ο διοικητής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου, για το οποίο μετά τη μετάταξη προσωπικού ξεκίνησε και η διαδικασία με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για την κάλυψη της θέσης του διοικητή.

Με Κοινή Απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης που υπέγραψαν το Μάιο οι Χρήστος Σταϊκούρας και Νίκος Δένδιας, έγινε η σύσταση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ) Λέσβου στη Μόρια του Δήμου Λέσβου. Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, το ΚΕΠΥ Λέσβου θα είναι δυναμικότητας 180 ατόμων.

Με την ίδια ΚΥΑ κατανεμήθηκαν στο Κέντρο 27 θέσεις προσωπικού περιφερειακών υπηρεσιών πρώτης υποδοχής, για τις οποίες ήδη απ’ τα μέσα του προηγούμενου μήνα έχει κινηθεί η διαδικασία μετάταξης των ενδιαφερόμενων υπαλλήλων του Δημοσίου.

Θυμίζουμε ότι για να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Κέντρου με μόνιμο προσωπικό, «τρέχει» μέχρι τις 15 Ιουλίου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη ή απόσπαση για τις εξής θέσεις: τρεις Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού, δύο Π.Ε. Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, μία Π.Ε. Ψυχολόγου, μία Π.Ε. Κοινωνικού Λειτουργού, τρεις Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών, πέντε Τ.Ε. Νοσηλευτών, οκτώ Δ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού, μία Δ.Ε. Τεχνικού Υδραυλικού, δύο Δ.Ε. Οδηγών και μία Δ.Ε. Τεχνικού Ηλεκτρολόγου.

Νέα πρόσκληση
Με καινούργια πρόσκληση ενδιαφέροντος που υπογράφει ο νέος υπουργός Βασίλης Κικίλιας, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρωση της θέσης του διοικητή του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου.
«Ο διοικητής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου τοποθετείται με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και μετά από εισήγηση του διευθυντή της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, με τριετή θητεία, που μπορεί να ανανεωθεί μια φορά για τρία ακόμη έτη», τονίζεται στην πρόσκληση, όπου σημειώνεται ακόμη πως οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης του διοικητή του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου πρέπει να είναι μόνιμοι υπάλληλοι του Δημοσίου.

Για την πλήρωση της θέσης του διοικητή του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου θα προτιμηθούν εκείνοι που κατέχουν πτυχίο ΑΕΙ με γνωστικό αντικείμενο συναφές προς τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας και διοικητική εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τοποθέτηση στην προκηρυσσόμενη θέση, καλούνται να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες μετά την ανάρτησή της στη «Διαύγεια», δηλαδή έως και 18/07/2014, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, Συγγρού 83, Τ.Κ. 11745 Αθήνα.

Η αίτηση και το βιογραφικό θα πρέπει να σταλούν και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μόλις τελειώσει η διαδικασία στελέχωσης του ΚΕΠΥ, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και η λειτουργία του, αφού μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί στην πράξη πως δεν επαρκεί, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων που φτάνουν στο νησί, η προσωρινή μονάδα ταυτοποίησης των εισερχόμενων μεταναστών που λειτουργεί στη Μόρια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey