Προφυλακιστέα η 49χρονη, αύριο απολογείται ο 38χρονος

Στον Κορυδαλλό για τα 5,4 κιλά χασίς

06/02/2014 - 15:41

Στον Κορυδαλλό οδηγείται η 49χρονη που προσπάθησε χθες να εισαγάγει στο νησί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 38χρονος παραλήπτης του «δέματος».

Στον Κορυδαλλό οδηγείται η 49χρονη που προσπάθησε χθες να εισαγάγει στο νησί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 38χρονος παραλήπτης του «δέματος».

Ειδικότερα, προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 49χρονη που συνελήφθη προχθές από άνδρες του Λιμενικού να μεταφέρει βαλίτσα με 5,4 κιλά χασίς.

Αφού τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και σήμερα αναμένεται η μεταγωγή της στις φυλακές του Κορυδαλλού. Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε ο δεύτερος συλληφθείς της υπόθεσης, το οποίο αίτημα έγινε δεκτό και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Το ιστορικό
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε για μία ακόμα φορά στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμενικού, καλά πληροφορημένα και σε ετοιμότητα, ο Ντράγκο (σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών) σε φόρμα και το δέμα των ναρκωτικών να εντοπίζεται σχεδόν αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου τής Blue Star Ferries με μεταφορέα τη 49χρονη.

Σειρά είχε ο εντοπισμός του παραλήπτη της ναρκωτικής ουσίας.

Το ραντεβού της παραλαβής κανονίστηκε μέσω της 49χρονης και λίγες ώρες αργότερα, ο 38χρονος παραλήπτης έπαιρνε το δρόμο προς τα κρατητήρια του Λιμενικού Σώματος.

Ο τόπος του ραντεβού, αλλά και της σύλληψης του 38χρονου, ήταν η Αγιάσος.

Η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας κάνει τους άνδρες του Λιμενικού να μιλούν σχεδόν με βεβαιότητα για εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση, συνεχίζοντας τις έρευνες.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη υπόθεση μεγάλης ποσότητας μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, χωρίς όμως να συνδέονται τα δύο περιστατικά. Προβληματισμός επικρατεί στις διωκτικές αρχές με την εκτίμηση ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, πλέον κάποιος για να κερδίσει έστω και λίγα χρήματα, θα ρισκάρει πιο εύκολα να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες.

Παλιοί γνώριμοι
Ποινή για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλα αδικήματα είχε εκτίσει η 49χρονη, ενώ ο 38χρονος είχε απασχολήσει προσφάτως την κοινωνία της Αγιάσου πυροβολώντας κάτοικο της περιοχής, αδίκημα για το οποίο και καταδικάστηκε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey