Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης το δίκτυο ύδρευσης στη Μύρινα

22/05/2013 - 14:53

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο κατασκευής του δικτύου ύδρευσης Μύρινας, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων όπου εκτελούνταν το έργο.

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο κατασκευής του δικτύου ύδρευσης Μύρινας, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων όπου εκτελούνταν το έργο.

Μετά τις γιορτές τού Πάσχα, το έργο συνεχίστηκε στα τμήματα που υπολείπονταν, και συγκεκριμένα μέσα στη Μύρινα σε έξι φρεάτια, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και το έργο της αποκατάστασης των δρόμων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στο Ανδρώνι.

Το έργο των δικτύων ύδρευσης ξεκίνησε την άνοιξη του 2012 στις Λεωφόρο Δημοκρατίας, οδό Μητροπόλεως και οδό Μαρούλας, τους κεντρικούς δρόμους που διασχίζουν τη Μύρινα. Στη συνέχεια προχώρησε στην περιοχή του Ανδρωνίου και συνεχίστηκε στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και την Αστυνομία.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη της Μύρινας, η οποία μέσα στο καλοκαίρι θα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο ύδρευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η πρόβλεψη κυρίως για προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν, καθώς σε πολλά σημεία της πόλης θα μπουν βάνες για να απομονώνονται περιοχές, ώστε σε περίπτωση βλάβης να μη μένει όλη η πόλη χωρίς νερό.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λήμνου Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, μιλώντας στο «Ε» για το έργο, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έργα που εκτελούμε, ένα έργο ζωής για τους κατοίκους της Μύρινας. Το έργο θα αναβαθμίσει αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα παραδώσουμε στους Μυριναίους ένα υπερσύχρονο δίκτυο ύδρευσης. Αν και οι κάτοικοι της πόλης υπέστησαν κάποια ταλαιπωρία με το κλείσιμο των δρόμων, γρήγορα θα κατανοήσουν ότι η χρησιμότητα του έργου είναι πολύ μεγάλη.» Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του δικτύου ύδρευσης της Μύρινας, θα γίνει η αποκατάσταση των δρόμων όπου πραγματοποιήθηκαν τα έργα.

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey