Πάμε προς Βατερά, όσο ακόμα το καλοκαίρι είναι ζωντανό, γιατί εμείς οι ντόπιοι την προτιμούμε την παραλία ακόμα και το χειμώνα.
Πάμε προς Βατερά, όσο ακόμα το καλοκαίρι είναι ζωντανό, γιατί εμείς οι ντόπιοι την προτιμούμε την παραλία ακόμα και το χειμώνα.
Στα «Καλαμάκια» μπορείτε να παραγγείλετε πριν πάτε, κόκορα κρασάτο. Σας το συνιστούμε.
Προς τον Άγιο Φωκά, στο «Ακρωτήρι», θα απολαύσετε ό,τι εκλεκτό μπορεί να προσφέρει μια ψαροταβέρνα.
Για καταπληκτικό μαγειρευτό πάλι, εκτός των άλλων, από τη δεξιά μεριά της παραλίας διαλέξτε «Σαπφώ & Νεράιδα», στο γνωστό στους ντόπιους «Προκόπα».
Από την αριστερή μεριά θα σας ικανοποιήσει απόλυτα το φαγητό του ξενοδοχείου «Ειρήνη» και μπορείτε επίσης να χαρείτε ένα απεριτίφ δίπλα στην πισίνα του.
Και στο «Μορφούλα - Κοζανίτης» έχετε επίσης πολλές επιλογές στο φαγητό. αλλά δε θα χάσετε αν δοκιμάσετε την πίτσα τους.
Ο «Μύλος», πάλι, έχει γίνει το αγαπημένο μπαράκι ντόπιων και ξένων και όλοι γίνονται μια παρέα.