Στη Λήμνο ημερίδα για το ΕΣΠΑ

01/07/2012 - 05:56
Σε ημερίδα που διοργανώνεται στη Μύρινα, σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Σοφία Θεολογίτου, θα παρουσιάσει το σχέδιο αναθεώρησης του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Από τη Λήμνο ξεκινά σήμερα η δημόσια διαβούλευση για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Σε ημερίδα που διοργανώνεται στη Μύρινα, σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Σοφία Θεολογίτου, θα παρουσιάσει το σχέδιο αναθεώρησης του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Με τη συμμετοχή του επάρχου και των δημάρχων της Λήμνου, των αναπτυξιακών κοινωνικών και παραγωγικών φορέων του νησιού, αλλά και τη συνδρομή των υπηρεσιακών παραγόντων της διαχειριστικής αρχής, θα ξεκινήσει ο διάλογος και θα κατατεθούν οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να διαμορφωθεί η αναπτυξιακή πρόταση για τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στη Λήμνο, η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Θεολογίτου, θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη Λήμνου, τον έπαρχο Λήμνου και τους δημάρχους του νησιού. Στις τεχνικές συναντήσεις με τους αυτοδιοικητικούς, στο επαρχείο και τους δήμους της Λήμνου, και τους αναπτυξιακούς φορείς, θα εξεταστεί η πορεία των έργων του Γ΄ Κ.Π.Σ. και θα συζητηθούν τα επιμέρους προβλήματα, ενώ θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα έργα και οι παρεμβάσεις, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης των νησιών.
Στο πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης στη Λήμνο της Σοφίας Θεολογίτου περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου, καθώς και συναντήσεις με αναπτυξιακούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey