Στην Αθήνα βρέθηκαν χθες δήμαρχοι της Λέσβου και νομαρχιακοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τον «Καλλικράτη»
Στην Αθήνα βρέθηκαν χθες δήμαρχοι της Λέσβου και νομαρχιακοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τον «Καλλικράτη» που έγινε σε όλους τους φορείς αυτοδιοίκησης, Α΄ και Β΄ βαθμού, από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», από τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.
Ανάλογη ενημέρωση είχε προηγηθεί την περασμένη Κυριακή στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τους περιφερειάρχες, τους γραμματείς περιφερειακών και νομαρχιακών επιτροπών, καθώς και στους υπευθύνους αυτοδιοίκησης του κόμματος. Από τη Λέσβο συμμετείχαν σε αυτήν τη συνάντηση ο γραμματέας της περιφερειακής επιτροπής, Ηρακλής Βερβέρης, και η υπεύθυνη Αυτοδιοίκησης περιφερειακής επιτροπής, Βάσω Χοχλάκα, η γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής, Μαρία Ψήμμα και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης Κώστας Παπαδόπουλος. Επίσης από τη Λήμνο συμμετείχε ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Τσαβλαρίδης.
Τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια παρακολούθησαν ενημερώσεις για οικονομικά και αγροτικά θέματα, αντίστοιχα από τους υπουργούς Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Γ. Παπακωνσταντίνου και Κ. Μπατζελή. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Νάσος Γιακαλής, ο δήμαρχος Ερεσού - Αντίσσης, Σωτήρης Καρδαράς, ο δήμαρχος Μολύβου, Στέλιος Καραντώνης, ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στη χθεσινή συνάντηση.
Πανελλαδική εξόρμηση
Αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε από το ΠΑΣΟΚ να γίνει πανελλαδική εξόρμηση υπουργών, βουλευτών και μελών του Εθνικού Συμβουλίου για ενημέρωση σε όλους τους νομούς της χώρας σχετικά με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και στη Μυτιλήνη διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία θα παρευρεθεί για να ενημερώσει εκπρόσωπος του κόμματος. Ήδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για τη διοργάνωσή της, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το πρόγραμμα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα συμμετάσχουν στην εξόρμηση, ώστε ν’ ανακοινωθεί και το όνομα εκείνου που θα κάνει την ενημέρωση στη συνέλευση της Μυτιλήνης.