Αστυνομικό Δελτίο

01/07/2012 - 05:56
Για μαστροπεία συνελήφθη ένας 59χρονος ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Αγία Παρασκευή, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Ελβετική… «σοκολάτα»
Συνελήφθη, την Τρίτη το πρωί, στη Αρίσβη Καλλονής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, μια 53χρονη υπήκοος Ελβετίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στην κατοχή της 53χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κομμάτια κατεργασμένου χασίς σε μορφή «σοκολάτας», συνολικού βάρους 1,6 γραμμαρίου.

Σύλληψη 59χρονου για μαστροπεία
Για μαστροπεία συνελήφθη ένας 59χρονος ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ στην Αγία Παρασκευή, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Ένας αστυνομικός υποδυόμενος τον πελάτη ζήτησε τις «υπηρεσίες» μιας 21χρονης Ρουμάνας που εργαζόταν στο κατάστημα του 59χρονου, έναντι αμοιβής 100 ευρώ. Η συμφωνία ήταν πρώτα να καταβληθεί το ποσό και έπειτα να αποχωρήσουν μαζί από το μαγαζί. Όταν ο αστυνομικός έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια της, η νεαρή τα παρέδωσε στον 59χρονο και τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.
Μετά απ’ αυτό, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ποσό των 1.845 ευρώ μαζί με τα προσημειωμένα 100 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.
Η 21χρονη δε συνελήφθη, καθώς έχει αλλάξει πλέον η νομοθεσία όσον αφορά τις εκδιδόμενες επ’ αμοιβή γυναίκες και η παράβαση έχει μετατραπεί σε πταίσμα. Σχηματίστηκε, ωστόσο, δικογραφία σε βάρος της.
Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αναμενόταν να παραπεμφθεί στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey