Με 11άδα, που δεν έχει παίξει ούτε σε οικογενειακό διπλό, η ΑΕΛΚ ηττήθηκε με 4-0 από τον Αστέρα για το Κύπελλο

Αδιάφορη σκόρπισε στην Τρίπολη

30/10/2015 - 14:51

Με 11άδα, που δεν έχει βάλει να παίξει ο Θαλής Θεοδωρίδης μαζί ούτε σε οικογενειακό διπλό, η Καλλονή ηττήθηκε φυσιολογικά με το βαρύ 4-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, έχοντας επικεντρωμένη την προσοχή της στο κρίσιμο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Με 11άδα, που δεν έχει βάλει να παίξει ο Θαλής Θεοδωρίδης μαζί ούτε σε οικογενειακό διπλό, η Καλλονή ηττήθηκε φυσιολογικά με το βαρύ 4-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, έχοντας επικεντρωμένη την προσοχή της στο κρίσιμο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ενδεικτικό του πώς αντιμετώπισε το παιχνίδι η ΑΕΛΚ είναι το γεγονός πως ο Θαλής Θεοδωρίδης έμεινε μέχρι την Τρίτη το βράδυ στη Μυτιλήνη για να προπονήσει τους βασικούς του για τη μάχη της Κρήτης και μετέβη μόνος του την Τετάρτη στην Τρίπολη για να κοουτσάρει την πειραματική 11άδα του για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν προσέφερε ούτε την πρόκριση ούτε και τίποτα άλλο σημαντικό, πλην της ευκαιρίας σε αρκετές «ρεζέρβες» να δείξουν ότι αξίζουν χρόνο συμμετοχής. Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΛΚ, αν θέλει να συνεχίσει στο θεσμό, θα έχει την ευκαιρία της να πάρει βαθμούς από τους Πανσερραϊκό και Κισσαμικό, που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες. Αντίθετα, ο Αστέρας είχε κίνητρο να δείξει πως βρίσκει ξανά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα «μωρά» του Θεοδωρίδη.
 
Κέρδος μόνο ο χρόνος των μικρών
Ο Λανθαρότε άνοιξε το σκορ στο 21΄, στο 49΄ ο Σκούρτης έκανε με κεφαλιά το 2-0 και ο Μάσσα, κερδίζοντας δύο πέναλτι στο 71΄ και στο 87΄, έδωσε την ευκαιρία στους Σκούρτη και Νίκο Φερνάντεζ να σκοράρουν άλλες δύο φορές από τα 11 βήματα για το τελικό 4-0, που είχε και δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Η Καλλονή από το παιχνίδι αυτό κρατά μόνο την επιστροφή του Γουερέ στις υποχρεώσεις της ομάδας και τις συμμετοχές των μικρών Γιουκαρή, Χιντασέλι, Ξύδα, Ουνγιαλίδη, Χατζηδημητρίου, Μπουρού και Δαύκου. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν έκρυψε πως ειδικά στην παρούσα φάση η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για το Κύπελλο, μιλώντας για την αναγκαιότητα να παρθούν βαθμοί που θα ξεκολλήσουν την ΑΕΛΚ από τον πάτο της βαθμολογίας στα επόμενα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Τορμένα, Αλόκο, Τσοκάνης (77' Γκρόσιος), Ντουντού, Χαμντανί, Φούντας (58' Μάσα), Νίκο, Λανθαρότε (66' Παντελιάδης), Σκούρτης
Καλλονή (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Κλαντρούμπσκι (74' Κεϊτά), Αντέτζο, Βαλιός, Γιουκαρής (54' Γουερέ), Μπουρούς, Κρολ (46' Ουνγιαλίδης), Χιντασέλι, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey