Η Καλλονή πάει στους «Ζωσιμάδες» με καλές αναμνήσεις και στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα!

Πάει Γιάννενα για μία ακόμη υπέρβαση!

23/10/2014 - 15:07

Την προετοιμασία της για μία ακόμη υπέρβαση ξεκίνησε η Καλλονή, που το ερχόμενο Σάββατο επανέρχεται στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της και δοκιμάζεται στην καυτή έδρα τού ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προετοιμασία της για μία ακόμη υπέρβαση ξεκίνησε η Καλλονή, που το ερχόμενο Σάββατο επανέρχεται στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της και δοκιμάζεται στην καυτή έδρα τού ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει για τη μάχη στους «Ζωσιμάδες» τον τιμωρημένο Καλτσά, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά ούτε και τον Καμαρά, που προσπαθεί σταδιακά να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η νίκη επί της Κέρκυρας και κυρίως ο τρόπος που αυτή επετεύχθη, δικαίως προκάλεσε ευφορία στους ανθρώπους της Καλλονής, που είδαν την ομάδα της Λέσβου να φιγουράρει για μία ακόμη αγωνιστική στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό και έχοντας από κάτω της τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είχε μόνο καλά λόγια να πει στους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που αντέδρασαν την περασμένη Κυριακή όταν έμειναν στο 51΄ με παίκτη λιγότερο και με συγκλονιστική εμφάνιση έφτασαν σε μία ακόμη σπουδαία νίκη στον Ταρλά.

Ωστόσο, επεχείρησε και να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα και στην επιστροφή της Καλλονής στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, εκεί όπου μετρά τις φετινές της βαθμολογικές απώλειες, έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ και μία ήττα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στους «Ζωσιμάδες» η Καλλονή έχει δύσκολη αποστολή, ενώ καλείται να κάνει και διαχείριση δυνάμεων, καθώς στις 29 Οκτωβρίου ακολουθεί μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση, για το θεσμό του Κυπέλλου αυτήν τη φορά, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς Καλτσά
Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει για το Σάββατο, στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15:00 στα Γιάννενα, τον Καλτσά, που είναι τιμωρημένος. Τη θέση του νεαρού μέσου διεκδικούν ο Μπαρέρα και ο Στεφάνοβιτς, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός.

Ωστόσο, ο «Ρουμάνος» σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας, με την αποστολή να αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για τα Γιάννενα και να επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό στην αποστολή να συμπεριληφθεί και ο Καμαρά, παρά το ότι συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να αγωνιστεί.

Τον… έχει στην προϊστορία
Ας σημειωθεί ότι η Καλλονή έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τους «Ζωσιμάδες», καθώς πέρυσι είχε επικρατήσει του ΠΑΣ με συγκλονιστική ανατροπή και πρωταγωνιστές τους Μαρσέλο - Λεοζίνιο, με σκορ 1-2. Η Καλλονή είχε επιβληθεί του «Άγιαξ της Ηπείρου» και στο παιχνίδι τού ΟΑΚΑ, με 1-0 και σκόρερ ξανά το «Λεό».

Καθαρά αγωνιστικά, σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και τη νίκη του την περασμένη Δευτέρα μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η Καλλονή, που σε περίπτωση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος, είναι σαφές πως θα ατενίζει το Πρωτάθλημα με άλλον αέρα και ενδεχομένως με άλλους… στόχους!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey