Δημοσιεύματα από την Αθήνα φέρνουν την Καλλονή να «σκανάρει» παίκτες του Απόλλωνα, με τη διοίκηση ωστόσο να συνιστά υπομονή για τις ανακοινώσεις…

«Φλερτ» με Τζόρβα και… Μίνγκα

11/06/2014 - 17:10

Στο στάδιο τελικής διαπραγμάτευσης φαίνεται ότι βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΛ Καλλονής, έχοντας καταλήξει με τη συνεργασία του Γιάννη Ματζουράκη στους μεταγραφικούς στόχους και περιμένοντας την ευτυχή κατάληξη των επαφών μαζί τους.

Στο στάδιο τελικής διαπραγμάτευσης φαίνεται ότι βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΛ Καλλονής, έχοντας καταλήξει με τη συνεργασία του Γιάννη Ματζουράκη στους μεταγραφικούς στόχους και περιμένοντας την ευτυχή κατάληξη των επαφών μαζί τους.

Από δημοσιεύματα του Τύπου στην Αθήνα, αλλά και από την αινιγματική σιωπή τής ΠΑΕ, προκύπτει πως την ΑΕΛΚ μάλλον ενδιαφέρει ζεστά η περίπτωση του Αλέξη Τζόρβα για να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια που αφήνει η αποχώρηση του Γιάννη Σιδεράκη, αλλά και εκείνη του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα, του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε κάθε περίπτωση, κύκλοι τής ΠΑΕ συνιστούν… υπομονή, καθώς μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή αρχές της επόμενης, θα ανακοινωθούν τρεις, πιθανώς και τέσσερις ποδοσφαιριστές μετά τον Ανρί Καμαρά.

Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα Σμύρνης σαφώς και έχει αφήσει πίσω του περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και μόνο… αδιάφορες δεν μπορεί να μείνουν από τις ομάδες τής Super League.

Δε χρειάζονται συστάσεις για τον Τζόρβα…
Μία από αυτές είναι και εκείνη του Αλέξη Τζόρβα, οι συστάσεις για τον οποίο είναι, νομίζουμε… περιττές, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν πρώην διεθνή πορτιέρο, με θητεία στον Παναθηναϊκό και στο εξωτερικό, που στα 32 του χρόνια και στην επιστροφή του στη χώρα μας πέρυσι για λογαριασμό του Απόλλωνα, αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Πρωταθλήματος.

Η Καλλονή φέρεται να έχει έρθει σε επαφή μαζί του, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από τα ρεπορτάζ και κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Το γεγονός όμως πως ο καιρός περνάει και η Καλλονή βιάζεται να κλείσει το θέμα στη θέση «1» (που θα πλαισιώσει το διεθνή από τη Μάλτα Χογκ) σε συνδυασμό με το ότι ο ίδιος ο τερματοφύλακας δεν έχει κλείσει κάπου, ίσως αποτελεί ένδειξη πως οι δύο πλευρές μπορεί να συνεργαστούν, σε μία μετακίνηση που αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση στη Λέσβο.

Αρέσει στο «Ρουμάνο» ο Μίνγκας
Από τον Απόλλωνα, ωστόσο, τα ρεπορτάζ των Αθηνών βγάζουν έναν ακόμη μεταγραφικό στόχο της Καλλονής. Ο Χρήστος Μίνγκας, ο μεσοεπιθετικός των πέντε τερμάτων στις 20 περσινές εμφανίσεις του, είναι μία ακόμη περίπτωση που φαίνεται πως έχει πάρει το «ΟΚ» του Γιάννη Ματζουράκη και εξετάζεται…

Είναι 30 χρονών με θητεία στο παρελθόν και στον Πανθρακικό και η ενδεχόμενη προσθήκη του σαφέστατα θα ενισχύσει το κέντρο των Καλλονιατών.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι καθημερινά προτείνονται στην ΠΑΕ και νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οπότε το πραγματικό ενδιαφέρον της Καλλονής για κάποιον ποδοσφαιριστή που έρχεται στο προσκήνιο, ίσως και να απέχει πολύ από όλα αυτά που γράφονται κυρίως στην Αθήνα.

Γι’ αυτό και στην ΠΑΕ συνιστούν υπομονή στον κόσμο, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τρεις, πιθανώς και τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα στη νέα σαιζόν… Οπότε, μένει να δούμε στην πράξη αν και τα ονόματα των Τζόρβα και Μίνγκα θα είναι μέσα σε αυτά…

Οργανώνονται οι «Σαρδέλες»
Εν τω μεταξύ, νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Καλλονής «Blue Sardines», εν όψει της νέας σαιζόν. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των οργανωμένων γράφει:

«Εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015 της ΑΕΛ Καλλονής στη Super League, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων “Blue Sardines” καλεί τα μέλη του, καθώς και οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο ή φίλο της ομάδας που επιθυμεί να γίνει μέλος του Συνδέσμου, να παραβρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015 (θέματα συνδρομών, συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας, μετακινήσεων κερκίδας, εκλογών νέου συμβουλίου κ.λπ.).

Η παρουσία και η εγγραφή όσο περισσότερων ατόμων, θα ήταν το καλύτερο τόσο για το σύνδεσμο, όσο και για την ομάδα μας. Τετάρτη 11/06, 19:30, Δημοτικό Θέατρο Καλλονής».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε πως η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας για τους φιλάθλους που έχουν καταθέσει αίτηση, θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey