Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και χωρίς κίνητρο, η Καλλονή ηττήθηκε στο «Παγκρήτιο»

Έκλεισε με ήττα

15/04/2014 - 18:15

Και η απροσδόκητη φετινή «Οδύσσεια» της Καλλονής στα γήπεδα της χώρας, στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με την αδιάφορη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με την εκπρόσωπό μας στις εθνικές κατηγορίες να τελειώνει τη σεζόν έχοντας επιτύχει το στόχο της, με τεράστιο συντελεστή δυσκολίας σε σχέση με όλους τους αντιπάλους της.

Και η απροσδόκητη φετινή «Οδύσσεια» της Καλλονής στα γήπεδα της χώρας, στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με την αδιάφορη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με την εκπρόσωπό μας στις εθνικές κατηγορίες να τελειώνει τη σεζόν έχοντας επιτύχει το στόχο της, με τεράστιο συντελεστή δυσκολίας σε σχέση με όλους τους αντιπάλους της.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο που έκλεισε τη σεζόν, δεν αντέχει σε κριτική, δεδομένου ότι ο Γιάννης Ματζουράκης παρέταξε μία 11άδα με πολλά νέα πρόσωπα, θέλοντας να δει πράγματα από ποδοσφαιριστές του, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το τελικό 3-0 υπέρ των Κρητικών, είναι ένα αποτέλεσμα που λίγοι θα θυμούνται στα χρόνια που θα έρθουν.

Ο «Ρουμάνος» έδωσε φανέλα βασικού στον Μυτιληνιό νεαρό Γιουκαρή, που είχε πάρει ευκαιρίες και στην αρχή της σεζόν, αλλά και στους Κύπρου και Ναούμ, με τον τελευταίο να έχει ξαναπάρει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βασικός αγωνίστηκε και ο Καλτσάς, ενώ στην επανάληψη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ο Ανδρέας Ντάμπος, που φέτος έπαιξε κυρίως με την Κ20, και ο Τζίμης Βλαστέλλης.

Μεγαλύτερο κίνητρο ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης ως γηπεδούχος είχε μεγαλύτερο κίνητρο για να επικρατήσει και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά που έψαχνε το γκολ. Ο Μπουχαλάκης με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 29΄, άνοιξε το σκορ και αποτέλεσε τον πρώτο παίκτη που σκοράρει στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, αφού όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαν λήξει με 0-0 και στο 37΄ ο Κούμπικ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τον Λεοζίνιο, αλλά ο Διαμαντάκος στο 63΄, έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, θα μπορούσε το σκορ να είχε ξεφύγει, με τους Κρητικούς να χάνουν κλασικές ευκαιρίες αλλά το τελικό 3-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τις δύο νεοφώτιστες ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στην Super League!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Αντελέγε, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Ιμπραΐμ (17' Μπουχαλάκης), Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά (70' Κούτρης), Διαμαντάκος (75' Παντελάκης), Μονακέλο

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Ζακουανί, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος (80' Βλαστέλλης), Ποντάνι, Γιουκαρής (68' Ντάμπος), Καλτσάς, Κύπρου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναούμ (46' Μαρσέλο)

 

ΕΙΠΑΝ…

Μαρίνος Ουζουνίδης, προπονητής Εργοτέλη

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας»

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας για ό,τι πετύχει φέτος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι χαρούμενος για ό,τι κάναμε και εμείς, για τους βαθμούς που πήραμε και την καλύτερη θέση που καταλάβαμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας. Ίσως να μπορούσαμε και κάτι ακόμα καλύτερο. Είμαι όμως στεναχωρημένος με τον Ιμπραήμ και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην μείνει πολύ καιρό έξω, γιατί έχει ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και φοβάμαι μην είναι ρήξη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στη διοίκηση, στους παίκτες που ξεκίνησαν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν κοντά μας στην πορεία, στον προηγούμενο προπονητή, που όπως έχω πει ξανά, έχει κάνει και αυτός πολύ καλή δουλειά και έχει βοηθήσει την ομάδα, αλλά και στον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και τη βοήθησε να κλείσει εξαιρετικά μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα».

 

Γιάννης Ματζουράκης, προπονητής Καλλονής

«Κάναμε κάτι εξαιρετικό»

«Ήρθαμε με πολλά νέα παιδιά, να παίξουμε ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Χωρίς να υπάρχουν πολλές τελικές φάσεις στο παιχνίδι, το σκορ ήταν 2-0 με τα όμορφα γκολ του αντιπάλου μας και έφτασε στη νίκη.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Αυτό είναι που μένει στο τέλος αυτής της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας. Κάναμε κάτι εξαιρετικό, ασυνήθιστο και άγνωστο, να δώσουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα εκτός έδρας και να καταφέρουμε να σωθούμε».

Θεοδόσης Κύπρου, παίκτης Καλλονής

«Ένας μικρός άθλος»

«Ήρθαμε εδώ να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και για να μπορέσει ο προπονητής μας να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Παίξαμε όλα τα ματς εκτός έδρας και καταφέραμε να μείνουμε. Είναι ένας μικρός άθλος».

 

Ανέστης Αναστασιάδης, παίκτης Καλλονής

«Πετύχαμε το στόχο μας»

«Κάποια παιδιά που είχαν να κουβαλήσουν το βάρος της Σούπερ Λίγκας, το κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν και πρέπει να συμπληρώσω ότι μαζί με το καλό κλίμα που είχαμε, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey