Η Καλλονή χρειάζεται μία τελευταία υπέρβαση για να πετύχει το στόχο της παραμονής, απέναντι στον Πανθρακικό!

Κάν’ το ξανά!

05/04/2014 - 17:33

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της χρονιάς για την Καλλονή μόλις άρχισε. Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα, με την ευχή έστω για μια φορά η ομάδα της Λέσβου να φιλοξενηθεί σε ένα πιο «ζεστό» ΟΑΚΑ, με τους φίλους της Αθήνας να δίνουν το παρών στον κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό, η Καλλονή αναχώρησε για την πρωτεύουσα με στόχο τη νίκη και μόνον αυτή!

Ο Γιάννης Ματζουράκης στην προετοιμασία του για το παιχνίδι στερήθηκε τις υπηρεσίες των Γιορέντε, Ζος και Αναστασιάδη, ενώ έχασε και το Στρατή Βαλιό, «πονοκεφαλιασμένος» προς στιγμήν για τη σύνθεση της άμυνάς του. Ωστόσο, ο «Ρουμάνος» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τόσο τον Αναστασιάδη, όσο και τους Ζος - Γιορέντε, για να πλαισιώσει τους σίγουρους Ποντάνι και Ζακουανί στην άμυνά του, έχοντας όμως συνειδητοποιήσει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Βαλιός. Στα ευχάριστα από τα αγωνιστικά της ομάδας συγκαταλέγεται η επιστροφή από τιμωρία τού Μαρσέλο, αλλά και του Χογκ, που δεν αποκλείεται να πάρει και θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Είναι περιττό να αναφερθούμε για μία ακόμη φορά πως στην ομάδα ζουν και αναπνέουν εδώ και μία εβδομάδα για αυτόν τον αγώνα και πως στόχος είναι η νίκη, για να μετατραπεί η τελευταία κρίσιμη αγωνιστική για την παραμονή, σε γιορτή στο Ηράκλειο της Κρήτης, κόντρα στον Εργοτέλη.

«Μια πόλη, μια ομάδα» από τη Nova

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τάσος Κάκος, με βοηθούς τους Αλεξέα και Σταυρουλάκη, και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ταυτόχρονα με όλα τα άλλα της 33ης Αγωνιστικής, για ευνόητους λόγους, από την πλατφόρμα τής Nova.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το δεδομένο άγχος τους, οι άνθρωποι της Καλλονής είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους ανθρώπους τής Nova στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την προβολή του μίνι ντοκυμαντέρ για την ιστορία της ομάδας από το κανάλι, με γενικό τίτλο «Μία πόλη, μία ομάδα». Ως γνωστόν, η Nova έχει προβάλει από την αρχή τής σαιζόν αντίστοιχα ντοκυμαντέρ για όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και η ΑΕΛΚ είναι η επόμενη…

Σε δράση και τα Τμήματα Υποδομής

Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, μπαίνουν σε δράση και τα Τμήματα Υποδομής της Καλλονής. Η Κ-20 θα αναμετρηθεί εντός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 33ης Αγωνιστικής και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Αγιάσο την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11 το πρωί. Με αντίπαλο την Κ17 του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκει αντιμέτωπη την Καλλονή η 5η Αγωνιστική γ΄ γύρου του αντίστοιχου Πρωταθλήματος. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σταμάτας την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 13:30.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey