ΑΕΛΚ

Κόντρα στην έδρα του

05/02/2014 - 17:20

Στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου καλείται σήμερα στις 17:15 να δείξει το καλό της πρόσωπο και να φανερώσει επί χόρτου μια διαφορετική αγωνιστική ταυτότητα η Καλλονή.

Στη δύσκολη έδρα του Περιστερίου καλείται σήμερα στις 17:15 να δείξει το καλό της πρόσωπο και να φανερώσει επί χόρτου μια διαφορετική αγωνιστική ταυτότητα η Καλλονή, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος, που πάει να σπάσει όλα τα κοντέρ με νίκες, αλλά και διπλά.

Μπορεί η ομάδα να προέρχεται από άσχημη εμφάνιση και ήττα από τον Αστέρα την περασμένη αγωνιστική, το σημερινό όμως παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες που θα παίξουν, αν θέλουν να υπάρχουν ελπίδες για κάτι καλό.

Δεν αποκλείεται ο Γιάννης Ματζουράκης να προβεί σε αλλαγές φρεσκάροντας την 11άδα, με το Μαρσέλο να επανέρχεται στο κέντρο (είχε ίωση) και περιμένοντας τις κάρτες των Ζος και Κύπρου, τους οποίους και έχει μαζί του στην Αθήνα. Αν δε γίνει τώρα το ντεμπούτο, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, με το Λεβαδειακό.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ημαθιώτης Στέφανος Μαντάκης.

Χθες, εξ άλλου, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την πρόταση της Football League για υποβιβασμό δύο ομάδων από τη Super League και προβιβασμό αντίστοιχου αριθμού από τη Β΄ Εθνική. Ακόμη, ο τρίτος τής Β΄ Εθνικής θα παίξει μπαράζ με το 16ο της Α΄ Εθνικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey