ΑΕΛΚ

Συνεχίζει να ενισχύεται

31/01/2014 - 15:47

Ενδεκάδα κοντεύει να συμπληρώσει η Καλλονή με τις πολλές χειμερινές μεταγραφικές προσθήκες που πραγματοποιεί ήδη από το Δεκέμβριο μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ενδεκάδα κοντεύει να συμπληρώσει η Καλλονή με τις πολλές χειμερινές μεταγραφικές προσθήκες που πραγματοποιεί ήδη από το Δεκέμβριο μέχρι και λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν πέρασαν 48 ώρες από την απόκτηση του 20χρονου Ζήση - Άγγελου Ναούμ, και χθες η ΠΑΕ προέβη στην απόκτηση ενός ακόμη νέου σε ηλικία παίκτη, του Κύπριου επιθετικού Θεοδόση Κύπρου, για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια. Πριν προχωρήσει στα διαδικαστικά για τον ερχομό του στη Λέσβο και την Καλλονή, η διοίκηση πήρε αρκετά καλές συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί το όγδοο κατά σειρά νέο μέλος της οικογένειας, ερχόμενος σε μια ομάδα όπου αναμένεται να δουλέψει σκληρά για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Ματζουράκη, ώστε να μπορέσει να σταδιοδρομήσει στην Καλλονή. Ο Κύπρου γεννήθηκε στην Κύπρο στις 24 Φεβρουαρίου τού 1992 και η φυσική του θέση είναι αυτή του επιθετικού. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην Ομόνοια το 2009, στην οποία παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι τού 2013. Ακολούθως πήγε στην ομάδα του Χαλκάνωρα Ιδαλίου, όπου σε 16 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε, σημείωσε εννέα τέρματα. Ακόμη, ο ίδιος έχει φορέσει τη φανέλα των Εθνικών Ομάδων Κ-17, Κ-19 και Κ-20 της χώρας του.

Τον παίκτη παρουσίασε χθες στα γραφεία τής ΠΑΕ ο γενικός διευθυντής, Προκόπης Καρτάλης.

Κι άλλος

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με καλό όνομα στο χώρο. Μάλιστα η αθλητική εφημερίδα «Η γάτα» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι ζήτημα ωρών να τον φέρει στο νησί και να τον ανακοινώσει.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρ. και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα λείψει από το νησί για το επόμενο δεκαήμερο, λόγω των αγώνων που έχει με Αστέρα, Ατρόμητο (Τετάρτη) και Λεβαδειακό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey