ΑΕΛΚ

Υπέγραψε ο Κεϊτά, μένουν τα τυπικά για Φουρλάνο

31/12/2013 - 15:29

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ της Καλλονής μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της.

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ της Καλλονής μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της. Ο λόγος γίνεται για τον Πωλ Κεϊτά, το Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα τού ΠΑΣ Γιάννινα μετρώντας 64 συμμετοχές.

Ο Κεϊτά συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της Καλλονής για ενάμιση τουλάχιστον χρόνο. Είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1,92 μ.. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ντουάν της Σενεγάλης, από όπου μόλις στα 14 του πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Μπενφίκα, με την οποία ψηφίστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής.

Χθες το απόγευμα αναμενόταν να υπογράψει στην ομάδα της Καλλονής και ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση. Ο 20χρονος μέσος που αναδείχθηκε μέσα από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στο νησί μας και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί με την ΑΕΛΚ. Ο Φουρλάνος, που έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού το Νοέμβριο του 2011, πήρε μεταγραφή στη βελγική Κλαμπ Μπριζ το Μάιο του 2013.

Επίσης, χθες το απόγευμα αναμενόταν να καταφτάσει στο νησί και ο Gabriel Zakuani που βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση της Καλλονής και ενδέχεται να ενσωματωθεί κι αυτός στην ομάδα της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey