ΑΕΛΚ

Στο μυαλό όλων μόνο ο Πλατανιάς

19/11/2013 - 19:43

Τα δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα της Καλλονής με Πανιώνιο και Βέροια, ήταν αναμενόμενο να φέρουν χαρά στο στρατόπεδο της ομάδας, αφού οι έξι αυτοί βαθμοί μπορεί να αποδειχθούν χρυσάφι.

Τα δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα της Καλλονής με Πανιώνιο και Βέροια, ήταν αναμενόμενο να φέρουν χαρά στο στρατόπεδο της ομάδας, αφού οι έξι αυτοί βαθμοί μπορεί να αποδειχθούν χρυσάφι. Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι παίκτες του πάντως δεν μένουν σε αυτά τα παιχνίδια καθώς ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς μέχρι το φινάλε και επιβάλλεται από όλους η ίδια σοβαρότητα και προσοχή ώστε να έρθουν και άλλα τέτοια θετικά αποτελέσματα.

Με τους αγώνες με Πλατανιά και ΟΦΗ που ακολουθούν, η ομάδα θα επιδιώξει να πάρει βαθμούς ώστε να πάει στην συνέχεια με άλλη ψυχολογία στα εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Το μυαλό όλων πάντως την επομένη κιόλας του νικηφόρου περάσματος από την Βέροια, βρίσκεται αποκλειστικά στην ομάδα των Χανίων, που δείχνει να συνέρχεται και να βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Στα αγωνιστικά, ο Εμμάνουελ Περόνε δίνει μάχη με το χρόνο. Η θλάση που έπαθε ο Αργεντινός στην Βέροια, υποχωρεί με την θεραπευτική αγωγή και εκφράζονται ελπίδες ότι τελικά θα προλάβει το ματς της Κυριακής. Ακόμη δύσκολη είναι η περίπτωση του Γκάσιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Με τον Πλατανιά πάντως δεν υπολογίζεται. Ακόμη στο πρόγραμμα μπήκε ο Βλάσης Καζάκης και τρέχει και αυτός να προλάβει.

Το Σάββατο δόθηκε φιλικό με την Κ-20 στο «Γεώργιος Σκούφος», ενώ σήμερα ο Άντριου Χογκ θα υπερασπιστεί τα δοκάρια της Εθνικής Μάλτας στο φιλικό παιχνίδι με τα Νησιά Φερόες μετά την πρόσκληση που δέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Μάλτας.

 

Χείμαρρος ο αντιπρόεδρος
Στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» παραχώρησε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Κώστας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις που του τέθηκαν με την πιο καυτή, αυτή για το γήπεδο. «Έχουμε καταντήσει σαν τους Ρομά» ξεσπά ο παράγοντας της Καλλονής. «Μπορεί η ομάδα να αντέχει τον έντονο συναγωνισμό, όμως όλο αυτό το σκηνικό με τον ξεσπίτωμα της, την έχει λυγίσει οικονομικά. Όλοι στην ομάδα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, είναι ήρωες και παλεύουν καθημερινά με τα προβλήματα, να δώσουν λύση. Ματώσαμε οικονομικά, αφού κάθε μετακίνηση της ομάδας στοιχίζει 10.000 ευρώ σε ένα υψηλό και ποιοτικό πρωτάθλημα όπως είναι η Σούπερ Λίγκα».

Στο θέμα του γηπέδου, οι απαντήσεις που έδωσε ήταν αιχμηρές. «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέλος Ιανουαρίου επιτέλους θα αγωνιστούμε στο γήπεδο μας, κάτι είναι και αυτό. Η Καλλονή εκπροσωπεί όλο το νησί μας, τον νομό, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε, αλλά ορισμένοι θέλουν να μας βάζουν εμπόδια και αυτοί οι ανεγκέφαλοι πρέπει να απομονωθούν, αφού με την στάση τους αυτή μόνο κακό κάνουν. Πρέπει να βαδίσουμε απερίσπαστοι στην πραγματοποίηση του μεγάλου μας στόχου, που είναι η παραμονή και η ομάδα θα τα καταφέρει».

 

Καλλονή και στον κλασικό αθλητισμό

Ο ΣΕΓΑΣ έκανε αποδεκτό αίτημα της ΑΕΛΚ για δημιουργία τμήματος κλασικού αθλητισμού και την ενέκρινε ως ένα ακόμη μέλος του. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην διοίκηση της ΑΕΛΚ γι’ αυτή της την πρωτοβουλία, δηλώνοντας τη βεβαιότητά τους ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος της Καλλονής θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Καλλονής (aelk.gr), ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες για την περαιτέρω οργάνωση του Γυμναστικού Συλλόγου ΑΕΛΚ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey