Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Εννιά θέσεις ΔΕΠ

15/10/2013 - 17:55

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε την προκήρυξη εννιά συνολικά θέσεων καθηγητών σε όλα τα νησιά.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε την προκήρυξη εννιά συνολικά θέσεων καθηγητών σε όλα τα νησιά:

Η πρώτη θέση είναι στη Σχολή Περιβάλλοντος και αφορά στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στη Λήμνο. Η προκήρυξη είναι μία θέση στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιολογία Τροφίμων». Πληροφορίες δίνονται απ’ τη Β. Ατσικμπάση, τηλ.: 22510 36192, fax: 22510-36209, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη Μυτιλήνη και τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας προκηρύχθηκε μία θέση στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Θεωρία του Πολιτισμού και Ψηφιακός Πολιτισμός». Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Χ. Βαρκαράκη, τηλ.: 22510 36607, fax: 22510 36609, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στη Σχολή Θετικών Επιστημών της Σάμου προκηρύχθηκε για το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων μία θέση στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση Πληροφορίας». Στο Τμήμα Μαθηματικών προκηρύχθηκε μία θέση στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Ρευστομηχανική - Υπολογιστικά Μαθηματικά» και μία θέση στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Γεωμετρία».

Τέλος για τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Ρόδο, προκηρύχθηκαν: Μία θέση στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Πολιτική Οικονομία των Διεθνών Σχέσεων». Μία θέση στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο των Διεθνών Οργανισμών», μία θέση στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική Μαθηματικών» και μία θέση στη βαθμίδα του καθηγητή πρώτης βαθμίδας, με γνωστικό αντικείμενο «Δημιουργική Μάθηση», για το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού/

Οι παραπάνω προκηρύξεις δημοσιεύθηκαν και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: https://eklektorika.aegean.gr

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά λήγει στις 12 Δεκεμβρίου 2013.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey