Μία σχετικά καινούργια τυροκομική μονάδα, που διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, θα συναντήσετε στο 5ο χιλιόμετρο Παπάδου - Ταρτίου, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο κ. Αλέξανδρος Σπυρέλλης.
Μία σχετικά καινούργια τυροκομική μονάδα, που διανύει τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, θα συναντήσετε στο 5ο χιλιόμετρο Παπάδου - Ταρτίου, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο κ. Αλέξανδρος Σπυρέλλης.
Τα προϊόντα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης με την επωνυμία «Αλέξανδρος» θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα της Μυτιλήνης, της ευρύτερης περιοχής της Γέρας, καθώς επίσης και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Γιαούρτι παραδοσιακό, ρυζόγαλο, λαδοτύρι, φέτα, γραβιέρα, ανθότυρο, μυζήθρα ξηρή και βούτυρο είναι τα κύρια προϊόντα που παρασκευάζονται στη μονάδα. Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τα προϊόντα παρασκευάζονται από γάλα της περιοχής.
Φυσικά, όλα τους παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο και αποτελούν καθένα ξεχωριστά μία γευστική διαδρομή στο παρελθόν, όπου το νόστιμο από αγνά υλικά ήταν δεδομένο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σπυρέλλη στο τηλέφωνο 6946-138617.