Από τον Δήμο Λέσβου και τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Πρόσκληση για προτάσεις ένταξης των Ρομά

23/09/2017 - 16:40

Ο Δήμος Λέσβου, προκειμένου να συντάξει το «Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά», προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει τις προτάσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, για τη σύνταξη «Σχεδίου Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά στον Δήμο Λέσβου» σχετικά με τις «Συναντήσεις εργασίας-διαβούλευσης για την περιφερειακή στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου».

Στον Πίνακα Προτεινόμενων Δράσεων/Ενεργειών που συνέταξε η Ομάδα Υποστήριξης Δράσεων Ειδικών Ομάδων Πληθυσμού της ΜΟΔ ΑΕ προτείνονται οι άξονες Στέγαση και Βασικές Υποδομές, Εκπαίδευση, Προώθηση στην Απασχόληση, Υγεία - Κοινωνική Φροντίδα, Οριζόντιες Δράσεις (Κοινωνική Ένταξη, Πολιτιστικές Δράσεις κ.τ.λ.).

Οι προτάσεις-απόψεις κατατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να αξιοποιηθούν από τα στελέχη της Ομάδας Έργου. Επιπλέον και εφόσον κρίνεται αναγκαίο, υπάρχει η δυνατότητα παροχής υποστήριξης-διευκρινίσεων από τα στελέχη της Ομάδας Έργου σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Προθεσμία υποβολής μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey