Είναι το δεύτερο θύμα του Κορωνοϊού  στη Λέσβο και μάλιστα από την ίδια περιοχή

Ο 85χρονος που νοσηλευόταν  με COVID-19 τελικά υπέκυψε

22/07/2020 - 15:28

Κατέληξε πριν από λίγες ώρες ο 85χρονος ηλικιωμένος από χωριό της Δυτικής Λέσβου ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Μυτιλήνης με κορωνοϊό.

Η κατάσταση της υγείας του άτυχου συμπολίτη μας, ο οποίος έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα,  επιβαρύνθηκε σημαντικά αυτή την εβδομάδα  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από χθες το απόγευμα οι θεράποντες ιατροί του είχαν χάσει κάθε ελπίδα για την ανάκαμψη της υγείας του.

Και ο γιος στη ΜΕΘ

Εν τω μεταξύ από χθες το απόγευμα και ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προς το παρών όμως δεν κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές από τη ΜΕΘ του Βοστάνειου η μεταφορά του έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους, επειδή τις τελευταίες μέρες παρατηρήθηκε σχετική επιδείνωση της κατάστασή του. Εκτιμάται ωστόσο ότι προς το παρών δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή του.

Ορφανά κρούσματα

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος 85χρονος από τη Δυτική Λέσβο, ο γιός του και ο εγγονός του, νόσησαν από COVID-19 πριν από 10 ημέρες περίπου, ενώ τα κρούσματα θεωρούνται ορφανά εφόσον δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ποιος ήταν ο αρχικός φορέας που μετέδωσε τον ιό. Οι εικασίες ότι οι τρεις άνδρες κόλλησαν από δύο  καλογέρους που είχαν έρθει στο νησί αρχές Ιουλίου και με τους οποίους ήρθαν σε επαφή δεν αποδείχθηκαν ποτέ, αφού τα τεστ που έγιναν στους ανθρώπους

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey