Συμμετέχοντας στην Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση κόντρα στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Απεργούν δάσκαλοι, γιατροί και υπάλληλοι του Δήμου

23/09/2019 - 13:40 Ενημερώθηκε 23/09/2019 - 14:24

Αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση και περιέχει δυσμενείς διατάξεις για τις συλλογικές συμβάσεις, τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση, τους μισθούς και τους όρους εργασίας χιλιάδων ανθρώπων.  

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Λέσβου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετέχει στην 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση μετά την απόφαση της Ε.Ε. Α.Δ.Ε.Δ.Υ με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Λέσβου καλεί την μαζική συμμετοχή σε αυτήν καθώς και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στα Κεντρικά Λύκεια αύριο Τρίτη στις 11:00 π.μ.

Ακόμα, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) προκηρύσσει και αυτή απεργία για αύριο Τρίτη, με την Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου να καλεί και αυτή σε μαζική συμμετοχή.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου συμμετέχει μαζικά στην Απεργία σημειώνοντας πως «Την ώρα που οι υπηρεσίες στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, και οι προσλήψεις γίνονται με το σταγονόμετρο ακόμη και σε ευαίσθητους τομείς αντί η κυβέρνηση, να ασχοληθεί για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων και οργάνωση αυτών (μοίρασμα οικονομικών πόρων), διευθέτηση προσλήψεων και πόρων στους πρόσφατα διασπασμένων Δήμων (Μυτιλήνης- Δυτικής Λέσβου- Σάμου- Κεφαλλονιάς), στρέφεται ενάντια στα εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey