Στους δικαιούχους του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ξεκίνησαν οι διανομές τροφίμων

07/02/2013 - 15:10

Έως το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου μπορούν οι δικαιούχοι του προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προμηθεύονται τρόφιμα που δικαιούνται και συγκεκριμένα ρύζι.

Έως το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου μπορούν οι δικαιούχοι του προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προμηθεύονται τρόφιμα που δικαιούνται και συγκεκριμένα ρύζι.

Η διανομή θα γίνεται από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο εμπορικό κατάστημα του Χρόνη Νικολάου, που εδρεύει στην Παγανή. Ήδη από χτες άρχισαν να συρρέουν οι πρώτοι δικαιούχοι, έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους, διαβατήριο ή εξουσιοδότηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, Θεόδωρο Στεργίου, πρόκειται να διατεθούν στην πόλη και τα γύρω χωριά 9,5 τόνοι ρυζιού.

Το προσεχές διάστημα πρόκειται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα βάσει του οποίου οι ίδιοι δικαιούχοι θα πάρουν 4,5 τόνους τυριού, ειδικότερα φέτα και γραβιέρα, καθώς και τέσσερις τόνους λαδιού. Η διανομή θα γίνει από τις εγκαταστάσεις τής ΕΨΥΠΑΛ. Όπως εξήγησε ο κ. Στεργίου, το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί αφού προηγουμένως τακτοποιηθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τα καράβια.

Ο κ. Μιχάλης Αβαγιανέλλης

Η κοινωνία
«Σε αυτή την κατάσταση μας έφεραν, να φτιάχνουμε χαρτιά για να παίρνουμε τρόφιμα», είπε ο κ. Μιχάλης Αβαγιανέλλης, εκφράζοντας την οργή του για τη σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η χώρα στον τομέα της οικονομίας. Υπήρξε και άλλος κόσμος που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παγανής, ωστόσο κανείς δε θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του στο «Ε». Αυτό που αρκέστηκαν να πουν οι περισσότεροι, ήταν ότι τα τρόφιμα αυτά είναι μια σημαντική ενίσχυση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey