Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου

470.000 ευρώ «μπαλώνουν» τρύπες

11/10/2012 - 14:43

Κοντά μισό εκατομμύριο ευρώ που είχε εισρεύσει στο ταμείο της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Λέσβου απ’ τα τέλη μεταβίβασης οχημάτων, την προ κρίσης εποχή, «αξιοποιούνται» τώρα στην πληρωμή παλιών και νέων μικροέργων σε Λέσβο και Λήμνο.

Κοντά μισό εκατομμύριο ευρώ που είχε εισρεύσει στο ταμείο της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Λέσβου απ’ τα τέλη μεταβίβασης οχημάτων, την προ κρίσης εποχή, «αξιοποιούνται» τώρα στην πληρωμή παλιών και νέων μικροέργων σε Λέσβο και Λήμνο. Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συνολικά ανακατανεμήθηκαν πιστώσεις περίπου 470.000 ευρώ σε αναγκαίες παρεμβάσεις, που είτε είχαν υλοποιηθεί και εκκρεμούσε η πληρωμή τους, είτε υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν μέσα στο 2012.

Όπως είπε στο «Ε» ο γενικός διευθυντής Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Γιώργος Σπανέλλης, με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που λήφθηκε στην τελευταία συνεδρίαση στη Χίο, ανακατανέμονται σε έργα μικρά και μεγάλα, και κυρίως σε δράσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, πιστώσεις από τα τέλη μεταβίβασης οχημάτων, που είχαν πιστωθεί έως 31 Δεκεμβρίου του 2010 στην πρώην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λέσβου. Ορισμένα απ’ τα έργα που θα πληρωθούν τώρα, είχαν εκτελεστεί χρόνια πριν, ενώ υπάρχουν και έργα που τώρα δρομολογήθηκαν. Όπως επεσήμανε ο κ. Σπανέλλης, η πλειοψηφία των καινούργιων δράσεων αφορά σε έργα-δράσεις που σχετίζονται με την πολιτική προστασία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey