Ανθολογία Ερωτικής Ποίησης. Ερωτικός Μάιος της Θεσσαλονίκης

01/07/2012 - 05:56
Στον παρόντα τόμο στεγάζονται ποιήματα που διαβάστηκαν στο καθιερωμένο Φεστιβάλ Ερωτικής Ποίησης, που διοργάνωσε το Τμήμα Λογοτεχνίας της Μουσικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.
Ζ΄ τόμος
Έκδοση Μουσικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος
2011, σελ. 179


Στον παρόντα τόμο στεγάζονται ποιήματα που διαβάστηκαν στο καθιερωμένο Φεστιβάλ Ερωτικής Ποίησης, που διοργάνωσε το Τμήμα Λογοτεχνίας της Μουσικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης.
Ανάμεσα στους ανθολογούμενους, και ο συμπατριώτης μας γραμματολόγος, συγγραφέας και ποιητής Κώστας Μίσσιος. Το ποίημά του έχει τίτλο «Τώρα που στενεύοντας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey