Ηρακλής και Κεραυνός σημείωσαν μεγάλες νίκες στην 20ή Αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα στο βαθμολογικό πίνακα. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής, η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα για την ομάδα της Ηφαιστίας, η οποία νίκησε στην έδρα του Αητού την τοπική ομάδα.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα η Ηφαιστία, μάχη για την τετράδα των μπαράζ
Ηρακλής και Κεραυνός σημείωσαν μεγάλες νίκες στην 20ή Αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα στο βαθμολογικό πίνακα.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής, η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα για την ομάδα της Ηφαιστίας, η οποία νίκησε στην έδρα του Αητού την τοπική ομάδα. Εύκολη, επίσης, νίκη σημείωσε και ο Διαγόρας, επικρατώντας στην έδρα του με 3-0 του Φιλοκτήτη.
Ο Ηρακλής είχε την κατοχή, την ουσία και την ευστοχία, κερδίζοντας με το επιβλητικό 8-2 την Αστραπή, με το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό να έχει διαμορφωθεί σε 3-2. Μόλις στο 4΄ ο Μαυρουδής άνοιξε το σκορ και στο 10΄ ο Τζιβάκης ισοφάρισε σε 1-1 για την Αστραπή. Τρία λεπτά αργότερα, ο Δ. Κρίκης με γκολ-φωτοβολίδα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά μετά ο Παραθυράς για λογαριασμό της φιλοξενουμένης. Το ίδιο συνέβη σχεδόν ταυτόχρονα με το 15χρονο Τσουβαλά, κάνοντας το 3-2 για τον Ηρακλή. Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος από πλευράς γηπεδούχων. Με τη σέντρα ο Τζάτζαλος έκανε το 4-2, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια, τρία λεπτά αργότερα, ανέβασε κι άλλο το σκορ στο 5-2. Με κεφαλιά ο Β. Κρίκης έκανε το 6-2, ο ίδιος στο 80΄ το 7-2, για να το κλείσει ο Κωνσταντάρας λίγο πριν το τέλος, σημειώνοντας το τελικό 8-2.
Στο γήπεδο του Θάνους, ο Κεραυνός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έδειξε της προθέσεις του, βάζοντας πίσω στο σκορ τον αντίπαλό του. Ο κυπελλούχος του νησιού που ετοιμάζεται για τον τελικό με τον Αιολικό, άνοιξε το σκορ στο 20΄ με το Διαματάρη, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 34΄ με σουτ από το Γιαμαρέλλο. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Κεραυνός είχε διπλό δοκάρι. Στο 53΄ ο Μαρουκάκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2, ο Χριστοφιδέλλης το ανέβασε ακόμη περισσότερο, και ο Πατρώνιας στο 62΄ έκανε τέσσερα τα τέρματα για τον Κεραυνό. Το τελικό 5-1 έκανε με σουτ ο Διαματάρης.
Σημαντικό τρίποντο πήρε από τους Αργοναύτες η ΑΕΛ με 2-0 και βρίσκεται στην τετράδα των μπαράζ, ενώ τέλος λευκές ισοπαλίες σημειώθηκαν στα παιχνίδια Κάσπακας - Άγ. Γεώργιος και Άρης - Προποντίδα. Σήμερα θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια Φιλοκτήτης - Κεραυνός στον Κοντιά και Προποντίδα - Κάσπακας στη Ν. Κούταλη, ώστε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές που υπολείπονται.
Αποτελέσματα
20ή Αγωνιστική
Αργοναύτες - ΑΕΛ 0-2
Διαγόρας - Φιλοκτήτης 3-0
Θάνος - Κεραυνός 1-5
Αητός - Ηφαιστία 3-4
Ηρακλής - Αστρραπή 8-2
Κάσπακας - Άγ. Γεώργιος 0-0
Άρης Μ. - Προποντίδα 0-0
Βαθμολογία
σε 20 αγώνες
1. Ηρακλής 55 95-16
2. Κεραυνός* 46 78-21
3. Διαγόρας 45 54-23
4. ΑΕΛ 44 53-28
5. Άρης Μ. 35 55-39
6. Άγ. Γεώργιος 33 46-34
7. Κάσπακας* 30 42-40
8. Αργοναύτες 24 30-38
9. Θάνος 24 33-59
10. Προποντίδα* 22 26-37
11. Φιλοκτήτης* 18 31-53
12. Αητός Π. 18 31-53
13. Ηφαιστία 4 16-85
14. Αστραπή 3 12-75
* Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.