Ο Νάσος Σκαμάγκης στο δήμο Λήμνου

01/07/2012 - 05:56
Μια εβδομάδα μετά τη δήλωση στήριξης του από τη Ν.Δ., ο δήμαρχος Μύρινας, Νάσος Σκαμάγκης, ανακοίνωσε χθες και επίσημα τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη για το δήμο Λήμνου, με το συνδυασμό «Λήμνος Υπέροχη - Λήμνος Υπεροχής».
Μια εβδομάδα μετά τη δήλωση στήριξης του από τη Ν.Δ., ο δήμαρχος Μύρινας, Νάσος Σκαμάγκης, ανακοίνωσε χθες και επίσημα τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη για το δήμο Λήμνου. Σύμφωνα με τον κ. Σκαμάγκη, αυτές οι εκλογές «ανοίγουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της Λήμνου. Ο “Καλλικράτης” ενώνει τους τέσσερις Δήμους της Λήμνου σε έναν και ξεκινάει μια καινούργια εποχή για τους κατοίκους και το μέλλον τους.».

Για να πετύχει αυτή η προσπάθεια - σύμφωνα με το δήμαρχο Μύρινας - «απαιτεί αφοσίωση, προγραμματισμό, όραμα, μα πάνω από όλα ενότητα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και βαθιά επίγνωση των δυσκολιών που αναπόφευκτα επιφέρει αυτή η ένωση, δηλώνω τη συμμετοχή μου στη διεκδίκηση του δήμου Λήμνου.».

Υπέροχη και της υπεροχής
Ο συνδυασμός ονομάζεται «Λήμνος Υπέροχη - Λήμνος Υπεροχής», ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Σκαμάγκης αναμένεται να διοργανώσει ανοικτή εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει το έργο του στο δήμο της Μύρινας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του.
«Έχοντας δεδομένη τη συμπαράσταση σημαντικών και αξιόλογων παραγωγικών μονάδων της κοινωνίας του νησιού μας, οπλισμένος με 35 χρόνια εμπειρίας στην προσφορά στον άνθρωπο, 25 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στα κοινά του νησιού και μία τετραετία επιτυχούς διοίκησης του δήμου Μύρινας, ζητώ από τους συμπολίτες μου την υποστήριξη στον αγώνα για μια Λήμνο ενωμένη. Μια Λήμνο που θα αναπτύσσεται ισοδύναμα και ισόρροπα, χωρίς αποκλεισμούς και περιθωριοποιήσεις. Μια Λήμνο περήφανη, παραγωγική και εξωστρεφή», δήλωσε στο μήνυμά του ο κ. Σκαμάγκης.
Αναφορικά με το έργο του στο δήμο Μύρινας τα τελευταία χρόνια, ο κ. Σκαμάγκης τόνισε: «Προσπαθήσαμε με τους συνεργάτες, και το πετύχαμε, να αλλάξουμε το δήμο Μύρινας και να τον βγάλουμε από το τέλμα και την αδράνεια. Εξυγιάναμε τα οικονομικά του δήμου, δίνοντας προτεραιότητα στην διαφάνεια. Διευκολύναμε την καθημερινότητα του πολίτη, βελτιστοποιώντας τις υπηρεσίες. Αναβαθμίσαμε αισθητικά την πόλη και τα χωριά. Δημιουργήσαμε υποδομές ανάπτυξης και σχεδιάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του νησιού, ένα επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης για όλο το δήμο Λήμνου.»
Μέσα στους στόχους του κ. Σκαμάγκη και των συνεργατών του είναι - όπως αναφέρει - «να φέρουμε την αισιοδοξία και την ανάταση σε όλο το νησί». Σ’ αυτή την προσπάθεια καλεί όλους του Λημνιούς να συμμετάσχουν ενεργά, «να μοιραστούν το όραμα και να αποδείξουμε όλοι μαζί πως ενωμένοι μπορούμε να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών και να τον ξεπεράσουμε».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey