Σε κλίμα γιορτινό…

01/07/2012 - 05:56
Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα έβαλε το κοινό της Μυτιλήνης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η χορωδία «Animato». Γεμάτο ήταν το θέατρο του ΦΟΜ από φίλους της χορωδίας και όχι μόνο, που άκουσαν τόσο μια σειρά από τραγούδια γνωστών κλασσικών συνθετών, όσο και ελληνικά κάλαντα.
Με επιτυχία η εμφάνιση της χορωδίας «Animato» στο ΦΟΜ

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα έβαλε το κοινό της Μυτιλήνης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η χορωδία «Animato». Γεμάτο ήταν το θέατρο του ΦΟΜ από φίλους της χορωδίας και όχι μόνο, που άκουσαν τόσο μια σειρά από τραγούδια γνωστών κλασσικών συνθετών, όσο και ελληνικά κάλαντα, αλλά κι ένα… χριστουγεννιάτικο παραμύθι.


Συνοδεία κρουστών, ακορντεόν, βιολιού, κιθάρας και μαντολίνου, τα μέλη της χορωδίας «Animato» - που όλο και αυξάνονται - παρουσίασαν υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Βερβέρη, αρχικά ένα δυτικό ρεπερτόριο με κομμάτια χορωδιακής μουσικής από τους Μότσαρτ, Λότι, Μπετόβεν και Ραμίρεζ, καθώς και το τραγούδι «May it be», της Ένυα, από την ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».
Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν το παραμύθι της Κατερίνας Τσίτσα «Το όνειρο των Χριστουγέννων», που παρουσίασαν σόλο φωνές της χορωδίας, συνοδεία πιάνου και αφηγητή.
Η εκδήλωση έκλεισε με ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα από τη Θράκη, τους Φούρνους και την Κέρκυρα.
Σημειώνεται πως το ίδιο πρόγραμμα παρουσιάστηκε με επιτυχία και το Σάββατο στη Χίο, μετά από πρόσκληση του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Βροντάδου (ΦΟΒ).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey