Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Πριν μερικά χρόνια, ο όρος «ηλεκτρονικό περιοδικό» ήταν κάτι το άγνωστο και επικίνδυνο. Άγνωστο, γιατί η τεχνολογία δεν ήταν τόσο διαδεδομένη και ειδικά το internet. Η φοβία ότι ο κόσμος θα εγκαταλείψει τον παραδοσιακό έντυπο Τύπο ήταν και αυτό ένα ακόμη στοιχείο που δημιούργησε διχασμό στο χώρο του εντύπου.
Φυσικά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μια και έχουμε πολλά παραδείγματα από επώνυμα έντυπα τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους στο διαδίκτυο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στον αναγνώστη. Μερικά παραδείγματα τέτοιων εντύπων που μπορεί κάποιος να τα βρει και στο διαδίκτυο, είναι τα «Athens Voice» (www.athensvoice.gr), «Lifo» (www.lifo.gr), αλλά και πολλά άλλα. Φυσικά, πέρα από τα έντυπα περιοδικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, υπάρχουν και περιοδικά τα οποία κυκλοφορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Ένα από τα πιο δημοφιλή ανεξάρτητα ηλεκτρονικά περιοδικά στην Ελλάδα είναι το «Urban Style Mag» (www.urbanstylemag.gr). Το USM έχει μυτιληνιά υπογραφή, είναι δίγλωσσο και έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Το «Urban Style Mag» εκδίδεται διμηνιαίως και έχει μέσο όρο 10.000 αναγνώστες σε κάθε έκδοση. Ο χρήστης μπαίνοντας στη σελίδα του περιοδικού, μπορεί να ξεφυλλίσει το τεύχος που τον ενδιαφέρει σα να το κρατάει στα χέρια του. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς, δίνοντας τη δυνατότητα στους συντάκτες να συμμετέχουν όπου κι αν βρίσκονται, φυσικά με την προϋπόθεση να υπάρχει internet.
Η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς εκδότες να διαμορφώνουν ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον για το χρήστη, με μικρό κόστος και μεγάλη απήχηση. Αντίστοιχα παραδείγματα είναι το περιοδικό «Monkie Magazine» (www.monkie.gr), «Echomove magazine» (echomovemag.blogspot.gr), «2edged mag» (http://issuu.com/2edgedmag), όπως και πολλά άλλα. Τώρα ξέρετε ότι όταν υπάρχει κακοκαιρία και το περίπτερο είναι μακριά, το ηλεκτρονικό σταντ είναι 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεσή σας.