Το δις εξαμαρτείν για τον 32χρονο

01/07/2012 - 05:56
Δεν πρόλαβε να φύγει από τα δικαστήρια και επέστρεψε πάλι ο 32χρονος, που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 32χρονο κτηνοτρόφο και τον συνέλαβαν ξανά την ώρα που έβγαζε από κρύπτη ποσότητα ηρωίνης περίπου 42 γραμμαρίων.
Δεν πρόλαβε να φύγει από τα δικαστήρια και επέστρεψε πάλι ο 32χρονος, στον οποίο αναφερόμασταν χθες και κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 32χρονο κτηνοτρόφο, που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, στην περιοχή «Ουτζά» και τον συνέλαβαν ξανά την ώρα που έβγαζε από κρύπτη ποσότητα ηρωίνης περίπου 42 γραμμαρίων. Ο 32χρονος είχε συγκλονίσει την κοινωνία του νησιού πριν από μια δεκαετία περίπου με την εν ψυχρώ δολοφονία συγχωριανού του, για την οποία εξέτισε ποινή φυλάκισης οκτώ περίπου ετών.

Είχε σκοτώσει το φίλο της αδελφής του επειδή θεωρούσε ότι εκείνος την είχε «ρίξει» στα ναρκωτικά στην Αθήνα και τώρα βρίσκεται ο ίδιος κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο νεαρός δηλώνει χρήστης ηρωίνης, που «γνώρισε» στα χρόνια της φυλακής. Ωστόσο, οι ποσότητες που βρέθηκαν στο χώρο του, αλλά και οι νάυλον συσκευασίες («φιξάκια»), οδηγούν τις Αρχές στο να τον κατηγορήσουν για εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνη γνώμη…
Τη Δευτέρα ο 32χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Θυμίζουμε ότι στο μαντρί του, που βρίσκεται στην Ουτζά (στο ύψος της Παγανής), είχαν βρεθεί μια αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης 0,7 γραμμαρίων, καθώς και άλλες αυτοσχέδιες συσκευασίες, άλλες με υπολείμματα κάνναβης και άλλες κενές, που προορίζονταν όμως - σύμφωνα με την Αστυνομία - για τη «συσκευασία ναρκωτικών».
Το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στο ποιμνιοστάσιό του, οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν. Αυτήν τη φορά τον εντόπισαν την ώρα που πήγε σε κρύπτη σε πέτρινο τοίχο και έβγαλε ένα μεταλλικό κουτί, μέσα στο οποίο είχε κρύψει 11 ανισοβαρείς, αυτοσχέδιες, νάυλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους 41,8 γραμμαρίων. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε επίσης στην κατοχή του το ποσό των 890 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος του 32χρονου απαγγέλθηκαν νέες κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών και οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα, ενώ ζήτησε προθεσμία για ν’ απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey