Μετά από μακρά απραξία, η Καλλονή θέλει μία ακόμη νίκη σήμερα στις 15:00 στον Ταρλά, απέναντι στον Πλατανιά

Να μπει καλά στο Πρωτάθλημα…

28/11/2014 - 21:29

Οι διακοπές, οι αναβολές και οι εκ νέου προγραμματισμοί στο Πρωτάθλημα έφεραν πλέον την Καλλονή ξανά στον Ταρλά, να υποδέχεται τον Πλατανιά και με στόχο φυσικά, για μία ακόμη φορά, τη διεύρυνση του αήττητου σερί της επί… λεσβιακού εδάφους.

Οι διακοπές, οι αναβολές και οι εκ νέου προγραμματισμοί στο Πρωτάθλημα έφεραν πλέον την Καλλονή ξανά στον Ταρλά, να υποδέχεται τον Πλατανιά και με στόχο φυσικά, για μία ακόμη φορά, τη διεύρυνση του αήττητου σερί της επί… λεσβιακού εδάφους.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, όπως όλοι οι προπονητές βεβαίως, προβληματίζεται για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας του σήμερα το μεσημέρι, αλλά πιστεύει πως μία ακόμη νίκη στο «κάστρο» του Ταρλά μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στην επανέναρξη ουσιαστικά του Πρωταθλήματος.

Με ασκήσεις τακτικής με μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις κύλησε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση που ουσιαστικά είναι και μία ευκαιρία… άτυπης ρεβάνς για το περσινό βαρύ κι ασήκωτο 7-0 στα Χανιά. Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλει το απόλυτο από αυτό το παιχνίδι, για να μπορέσει στη συνέχεια να λειτουργήσει η ομάδα του με λιγότερο άγχος στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Ξάνθη την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην Καλλονή γνωρίζουν καλά πως οι αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα κρύβουν κινδύνους και αγωνιστικές παγίδες, κυρίως για τις ομάδες που έδειχναν να έχουν καλό ρυθμό πριν τη διακοπή -και είναι σαφές πως η Καλλονή ήταν μεταξύ αυτών των ομάδων, που μάλλον δεν ευνοήθηκαν από τη διακοπή.

Πλήρης…
Στα καθαρά αγωνιστικά, ο «Ρουμάνος» πήρε στην αποστολή και τον Αντέτζο και το Γιορέντε που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, και είναι πιθανό να βρεθούν και στην αρχική 11άδα. Ο Λεοζίνιο που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα είναι κανονικά παρών στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, με το τεχνικό τιμ ωστόσο να «ψάχνεται» για το πότε είναι συμφέρον να δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς είναι μία ομάδα απρόβλεπτη, όπως και πέρυσι, και θα έρθει στη Μυτιλήνη με στόχο φυσικά να «χτυπήσει» το παιχνίδι και να πάρει βαθμούς. Ωστόσο οι Κρητικοί έχουν απουσίες, με τους Γουνδουλάκη, Σέχου και Νέπλιακ να μην προλαβαίνουν -όπως όλα δείχνουν- τη σημερινή αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Τσολάκη και Σταυρουλάκη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και η αποστολή της Καλλονής είναι η εξής: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey