Η Καλλονή προετοιμάζεται για τη Βέροια με μικροτραυματισμούς

Πονάει ο Αντέτζο

14/11/2014 - 22:34

Η Καλλονή μπαίνει ξανά σε ένα μίνι στάδιο αποφόρτισης, λόγω των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας Ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόες. 

Η Καλλονή μπαίνει ξανά σε ένα μίνι στάδιο αποφόρτισης, λόγω των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας Ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόες.

Ο Γιάννης Ματζουράκης προσανατολίζεται στο να δώσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή, αλλά στο μεσοδιάστημα δούλεψε μαζί τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του αγώνα που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στη Βέροια. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Γιορέντε, ενώ στη λίστα των τραυματιών παραμένει και ο Αντέτζο, που κρίνεται δυστυχώς αυτήν τη στιγμή αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Αντίθετα με τους Γιορέντε και Αντέτζο, που υποφέρει ακόμα από χτύπημα με σκαριά στο γόνατο, στις προπονήσεις μπήκε ξανά ο Γιώργος Μανούσος, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο παραμονές του αγώνα με τον Πανιώνιο και τελικά δεν μπήκε στην αποστολή. Ωστόσο ο αρχηγός φαίνεται πως επανέρχεται.

Επισκέψεις σε σχολεία

Εν τω μεταξύ, τις πρώτες επισκέψεις σε σχολεία του νησιού για τη φετινή χρονιά πραγματοποίησαν σήμερα παίκτες και άλλα αντιπροσωπευτικά μέλη της ομάδας. Προορισμός ήταν τα Δημοτικά Σχολεία Βαρειάς και Ταξιαρχών, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές Λεοζίνιο, Σάββα Τσαμπούρη, Ανέστη Αγρίτη και Χρήστο Πιπίνη, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα στους μικρούς μαθητές.

Σε δράση Κ-17 και Κ-15

Πάντως, μπορεί να μην αγωνίζεται η αντρική ομάδα, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τα Τμήματα Υποδομής της Καλλονής, Κ-15 και Κ-17. Ας σημειωθεί ότι δε θα αγωνισθεί η Καλλονή Κ-20.

Εντός έδρας θα πραγματοποιηθεί η 4η Αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος για την Καλλονή Κ-17, που υποδέχεται στο Χριστοφίδειο Γήπεδο Αγιάσου την Κ-17 του Πανιωνίου. Το ματς θα γίνει σήμερα Σάββατο 15 Νοεμβρίου, στις 15:00.

Εκτός έδρας θα αγωνιστεί η Κ-15, με αντίπαλο τον Πλατανιά, για την 6η Αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί επίσης σήμερα, στις 12:00.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey