Από την τελευταία συνεδρίαση του Δήμου Δυτικής Λέσβου Από την τελευταία συνεδρίαση του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Απογοήτευση…

01/07/2024 - 09:15

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου με το «ζόρι» έγινε το δημοτικό συμβούλιο, καθώς μόλις 21 από τους 29 συμβούλους συμμετείχαν στην συνεδρίαση. Βέβαια αυτό που «ξένισε» περισσότερο ήταν το γεγονός ότι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρoέτρεπαν τον πρόεδρο να συντομεύει επί του διαδικαστικού επειδή είτε είχαν στο σπίτι γυναίκα να περιμένει, είτε επειδή ήθελαν να δουν αγώνα του EURO.  

Από την άλλη στην συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Μυτιλήνης, την Παρασκευή 28/06/2024 τέθηκαν δύο μόνο θέματα προς συζήτηση και τα συγκεκριμένα μάλιστα είχαν τεθεί κατά την προηγούμενη αντίστοιχη συνεδρίαση και αναβλήθηκαν. Προφανώς οι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στον Δήμο Μυτιλήνης για τα οποία θέλουν να ενημερωθούν και να αναδείξουν.  

Σε κάθε περίπτωση να σημειώσουμε στους δημοτικούς συμβούλους την σπουδαιότητα και την αξία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και πως έργο δεν παράγουν μόνο εκείνοι που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και έχουν την εκτελεστική εξουσία, αλλά κι εκείνοι που ασκούν κριτική και κυρίως αναδεικνύουν προβλήματα και επιζητούν συστηματικά λύσεις.  

Σε κάθε περίπτωση σεβαστή η επιλογή των πολιτών, αλλά ...  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey