Μέρα Νύχτα

20/01/2016 - 16:09

Στο κέντρο της αγοράς το «Καλντερίμι» κυριαρχεί στην επιλογή σας από το πρωί για καφεδάκι αλλά και το μεσημέρι και το βράδυ για φαγητό ή απλά τσιμπολόγημα με ούζο ή κρασάκι. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας σίγουρα στο «Καλντερίμι» θα γίνει πραγματικότητα γρήγορα, οικονομικά και πεντανόστιμα.

Το κρεοπωλείο «Γαϊτανή» στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη, εκτός από κρεατικά παντός τύπου, μπορεί να σας προμηθεύσει ψητά κοτόπουλα, κοντοσούβλι και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σας από τα κρεατικά του καταστήματος, όλα άψογα ψημένα και πάντα στις τιμές και τη γνωστή εξυπηρέτηση που μας έχει συνηθίσει ο Παναγιώτης και η παρέα του.

Λόγω των ημερών, όλοι μας αναζητούμε ήσυχες και χαλαρές καταστάσεις, αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάποια βόλτα κοντινή ή λίγο πιο έξω από την πόλη! Μια καλή πρόταση λοιπόν θα μπορούσε να είναι η ταβερνούλα «Άγιος Γιώργης», λίγο πιο έξω από τη Θερμή στην ομώνυμη περιοχή.

Το «Σπιτικό Φαγητό» στη Θιέλπη Λευκία είναι πραγματικά αυτό που δηλώνει η ονομασία του. Πραγματικά σπιτικό φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι και γνώση και από πραγματικά αγνά και αρίστης ποιότητας υλικά. Ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για τα πιάτα του κάθε μέρα και γευτείτε αληθινά μαμαδίστικες γεύσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey