Ο Νικόλας Θωμαΐδης Ο Νικόλας Θωμαΐδης Φωτογραφία αρχείου: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

Η αξιοποίηση κατάλληλων ανθρώπων

26/03/2024 - 09:45

Τα πρώτα αποτελέσματα της Συνεργασίας Γέρας επισήμαναν για ακόμη μία φορά πόσο σημαντική είναι η αξιοποίηση επιστημόνων που κατάγονται από αυτόν τον τόπο και εργάζονται αξιοποιώντας τις επιστημονικές τους γνώσεις με στόχο να προκόψει ο τόπος αυτός. Επιστήμονες όπως ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλας Θωμαΐδης με μία πλούσια ακαδημαϊκή και ερευνητική δράση, που όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες του που προέρχονται από την Γέρα , αλλά υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία τους ανθρώπους του τόπου του με το έργο του συντελώντας στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία τους.  

Το ελαιόλαδο της Λέσβου αναμφισβήτητα είναι μοναδικό ωστόσο η εκτίμηση και η ανάδειξη της ποιότητας αυτής ήταν ζητούμενο χρόνων και σε αυτό έχει συντελέσει ο κ. Θωμαϊδης σε μεγάλο βαθμό.  

Βέβαια «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη» και γι’ αυτό το λόγο το έργο αυτό δεν θα πρέπει να υποστηριχθεί ως ένα βαθμό από τους αρμόδιους, αλλά στον μέγιστο γιατί αναμφισβήτητα αποτελεί επένδυση για το μέλλον του νησιού και των κατοίκων του.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey