Οι Εθελοντές Αιμοδότες Μυτιλήνης ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Εκδηλώσεις-έκπληξη

24/05/2012 - 14:02

Την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, σκοπεύει να γιορτάσει με εκδηλώσεις που διοργανώνει, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων την έχει αναλάβει η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου.

Την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, σκοπεύει να γιορτάσει με εκδηλώσεις που διοργανώνει, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων την έχει αναλάβει η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης της νεολαίας, και όχι μόνο, απέναντι στην εθελοντική αιμοδοσία.

«Αφορμή για τις εκδηλώσεις είναι ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας», τονίζει στο «Ε» η κ. Μαρίνα Σταμάτη, μέλος τού Δ.Σ. του Συλλόγου και υπεύθυνη της Επιτροπής Νεολαίας.

Και συνεχίζει: «Εμείς εκμεταλλευόμαστε αυτήν τη μέρα και με αφοσίωση διοργανώνουμε τις εκδηλώσεις, για να ενεργοποιήσουμε όλο τον κόσμο και κυρίως τους νέους.» Οι εκδηλώσεις θα έχουν τη μορφή πάρτυ, ενώ ακόμη οι αρμόδιοι διοργάνωσης δε θέλουν να ανακοινώσουν τι ακριβώς θα γίνει. Γίνεται, πάντως, λόγος για μια συναυλία στην Πλατεία Σαπφούς, αλλά και για ένα πάρτυ σε μαγαζί της Μυτιλήνης. «Θέλουμε αυτή η καμπάνια να ενεργοποιήσει τη συζήτηση μεταξύ του κόσμου, να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, γι’ αυτό δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα ακόμη. Ο άλλος λόγος που δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε, είναι γιατί δεν υπάρχει κάτι σίγουρο που να είναι ανακοινώσιμο αυτήν τη στιγμή. Βρισκόμαστε στη διαδικασία της διοργάνωσης ακόμη. Φτιάχνουμε την αφίσα, ψάχνουμε χορηγούς και δημιουργούμε και κάποια πράγματα μόνοι μας», αναφέρει η κ. Σταμάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 11, 12 και 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αιμοδοσία για το 2012, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey