Ομιλία του Μάκη Βορίδη το Σάββατο στη Μυτιλήνη

Και περιοδεία Σαμαρά;

06/06/2012 - 15:04

Με περιοδεία του προέδρου του κόμματος στη Λέσβο, όπως όλα δείχνουν, θα επισφραγίσει η Νέα Δημοκρατία την προσπάθειά της να ενισχύσει περαιτέρω τη δύναμή της στη νησιωτική εκλογική περιφέρεια. Λίγες μέρες πριν, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του υποψήφιου βουλευτή και μέχρι προσφάτως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, στη Μυτιλήνη.

Με περιοδεία του προέδρου του κόμματος στη Λέσβο, όπως όλα δείχνουν, θα επισφραγίσει η Νέα Δημοκρατία την προσπάθειά της να ενισχύσει περαιτέρω τη δύναμή της στη νησιωτική εκλογική περιφέρεια. Λίγες μέρες πριν, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του υποψήφιου βουλευτή και μέχρι προσφάτως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, στη Μυτιλήνη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ. συνεδρίασε με αποκλειστικό θέμα τις επικείμενες εκλογές και την καλύτερη προετοιμασία για αυτές. Στο πλαίσιο αυτό και σε ικανοποίηση αιτήματος που είχε θέσει η ΝΟΔΕ στα κεντρικά του κόμματος για τη διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης, υπήρξε η διαβεβαίωση πως περιλήφθηκε η Μυτιλήνη στο πρόγραμμα των επισκέψεων του Μάκη Βορίδη. Χθες, με ανακοίνωσή της, η ΝΟΔΕ προσκαλεί τους νεοδημοκράτες και τους φίλους του κόμματος, στην προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο» το προσεχές Σάββατο 9 Ιουνίου, στις 7.30΄ το απόγευμα, με ομιλητή των υποψήφιο βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο κ. Βορίδης αναμένεται λίγο νωρίτερα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Επαφές με φορείς
Όμως, στην κινητοποίηση του κόμματος κεντρικά έχει περιληφθεί, όπως μας μετέφερε στέλεχος της Ν.Δ., ως προτεραιότητα και η επίσκεψη του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά, σε περιοχές τις οποίες δεν είχε επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου. Έτσι, όπως έγινε την προηγούμενη βδομάδα στη Ρόδο, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να πραγματοποιήσει, πιθανόν την επόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου, ολιγόωρη επίσκεψη στη Μυτιλήνη, προκειμένου να περιοδεύσει σε κεντρικά σημεία της πόλης και να έχει επαφές με τοπικούς φορείς.

Ανάλογο πρόγραμμα είχε στη Λέσβο ο κ. Σαμαράς και λίγους μήνες μετά την ανάδειξή του στην προεδρία του κόμματος, όταν είχε επισκεφτεί τη Μυτιλήνη, όπου περπάτησε την αγορά συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και της τότε νομαρχιακής αρχής του Παύλου Βογιατζή, και στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Δεύτερος Αθανασίου
Σε ό,τι αφορά στη Ν.Δ., πρέπει να σημειώσουμε ότι το Σάββατο, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος επιβεβαιώθηκε και η αναμενόμενη όλο το προηγούμενο διάστημα τοποθέτηση του συμπατριώτη μας Χαράλαμπου Αθανασίου στη δεύτερη θέση, αμέσως μετά την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο αρεοπαγίτης και διατελέσας πρόεδρος από το 2008 έως το τέλος Απριλίου, οπόταν παραιτήθηκε για να μετάσχει στις εκλογές, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του κόμματος έχει εργαστεί για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Έλληνα δικαστή, την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης και την απεξάρτηση της Δικαστικής από την Εκτελεστική Εξουσία.
Όπως έχουμε επισημάνει, με την επιλογή του κ. Αθανασίου ο Νομός Λέσβου αποκτά την τέταρτη βουλευτική έδρα στη Βουλή των 300, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον του για τα τοπικά ζητήματα και την προώθηση λύσεων σ’ αυτά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey