Επίθεση του ΠΑΜΕ Λέσβου στο ΣΥΡΙΖΑ

06/06/2012 - 14:53

Προχωρεί με γοργούς ρυθμούς η εφαρμογή των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας στη Λέσβο, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Λέσβου. Γι’ αυτό τονίζει ότι εφαρμόζονται οι νόμοι που ψήφισαν στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., ασκώντας κριτική και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Προχωρεί με γοργούς ρυθμούς η εφαρμογή των ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας στη Λέσβο, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Λέσβου. Γι’ αυτό τονίζει ότι εφαρμόζονται οι νόμοι που ψήφισαν στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., ασκώντας κριτική και στο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι «διάφοροι «σωτήρες» τού ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες έκαναν επαφές με τον υπηρεσιακό υπουργό και δήθεν πίεσαν και πέτυχαν τη μεταφορά της ισχύος της μετενέργειας μέχρι τέλος Ιούνη!».

Το ΠΑΜΕ υποστηρίζει πως ο στόχος τού ΣΥΡΙΖΑ, που τον πέτυχε, ήταν να καθησυχάσουν τους εργαζομένους και να περάσει η υπόθεση στα μουλωχτά χωρίς να αντιδράσουν.

Η παραπάνω ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αστικής τάξης κατά την άποψη του ΠΑΜΕ, που σημειώνει πως από την 1η Iουνίου καλούνται οι εργαζόμενοι να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας και την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικάτα ζητούν μειώσεις μισθών.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζομένους να μη δεχτούν καμμία μείωση μισθού, να μην υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις, να μη συναινέσουν στην εξαθλίωσή τους και στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και να απευθυνθούν στα σωματεία τους.

Ακόμη αναφέρει πως αν δεχθούν τις ατομικές συμβάσεις, θα τους ζητήσουν και άλλες υποχωρήσεις, και θα αφήσουν τη χειρότερη παρακαταθήκη στα παιδιά τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey