Ξέμεινε από καύσιμα

01/07/2012 - 05:56
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το λιμάνι του Λαυρίου για Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, καθώς το πλοίο «Παναγία Σουμελά» δεν πραγματοποιεί δρομολόγια, μια και η εταιρεία δεν μπορεί να προχωρήσει στον ανεφοδιασμό του πλοίου με καύσιμα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.
Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το λιμάνι του Λαυρίου για Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, καθώς από την περασμένη Τετάρτη το πλοίο «Παναγία Σουμελά» δεν πραγματοποιεί δρομολόγια, μια και η εταιρεία δηλώνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στον ανεφοδιασμό του πλοίου με καύσιμα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάστηκε στο δρομολόγιο της περασμένης Τετάρτης, από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και την περασμένη Παρασκευή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα και το χθεσινοβραδινό δρομολόγιο θα παρέμενε ανεκτέλεστο.

Οι φορείς της Λήμνου δηλώνουν αγανακτισμένοι για ακόμη μια φορά από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ αναμένουν να υπάρξει παρέμβαση και επιβολή συγκεκριμένου προστίμου στην εταιρεία ΣΑΟΣ, η οποία έχει την κύρια - και μέχρι πριν λίγες ημέρες - και αποκλειστική εκμετάλλευση της συγκεκριμένης άγονης γραμμής. Από τη νέα αυτή ακτοπλοϊκή ταλαιπωρία, οι επιβάτες για τα δύο νησιά εξυπηρετήθηκαν από το πλοίο «Ταξιάρχης» που ξεκίνησε τα δρομολόγιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του το «Παναγία Σουμελά», ενώ μέχρι και την αποδέσμευσή του από τα δρομολόγια, με τη λήξη της σύμβασης, οι φορείς του νησιού εκτιμούν ότι θα συνεχίσει να προκαλεί προβλήματα στην ήδη ταραγμένη και ταλαιπωρημένη, από τις ματαιώσεις και καθυστερήσεις δρομολογίων, Λήμνο.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey