Ο Ιωάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου Mediterra, θα είναι ο τέταρτος ομιλητής στη σειρά διαλέξεων που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έδρα τη Λήμνο.
Ο Ιωάννης Μανδάλας, διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου Mediterra, θα είναι ο τέταρτος ομιλητής στη σειρά διαλέξεων που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έδρα τη Λήμνο. Η διάλεξη αυτή έχει θέμα: «Καινοτόμα διατροφικά προϊόντα: το παράδειγμα της μαστίχας Χίου» και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου.