Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου Λήμνου

Συνάντηση των μεριδιούχων με τον εκκαθαριστή

21/08/2013 - 15:02

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου του εκκαθαριστή Μιχάλη Ανδριώτη και του νομικού συμβούλου της Τράπεζας Μανώλη Χατζηχαλκιά με το Προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων  Χρήστο Πουλέλλη και του νομικού συμβούλου του Συλλόγου Παλαιολόγο Παλαιολόγο. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία των νομικών συμβούλων όσον αφορά τις υπό διερεύνηση υποθέσεις δανείων που έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου του εκκαθαριστή Μιχάλη Ανδριώτη και του νομικού συμβούλου της Τράπεζας Μανώλη Χατζηχαλκιά με το Προεδρείο του Συλλόγου Μεριδιούχων  Χρήστο Πουλέλλη και του νομικού συμβούλου του Συλλόγου Παλαιολόγο Παλαιολόγο. Έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία των νομικών συμβούλων όσον αφορά τις υπό διερεύνηση υποθέσεις δανείων που έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου που αναφέρεται στα αποτελέσματα της συνάντησης τονίζονται τα ακόλουθα:

  • Εκφράστηκε η ευχή αφού ξεπεραστούν νομικά και λοιπά εμπόδια οι απολυμένοι εργαζόμενοι να μπορέσουν να εισπράξουν τις νόμιμες αποζημιώσεις τους.
  • Συμφωνήθηκε η υποστήριξη της πρότασης μας για απαλλαγή των συνεταίρων της Τράπεζας βάση του αρ. 10 του καταστατικού της, μέχρι του διπλάσιου των μεριδίων των εταίρων, πρόταση που υποστηριχθεί και από τον εκκαθαριστή.
  • Επιδιώκεται στενότερη παρακολούθηση της νομικής διερεύνησης ευθυνών όλων όσων εμπλέκονται στο κλείσιμο της Τράπεζας ( μελών προηγούμενων Δ.Σ.  της Τράπεζας, υπηρεσιακών στελεχών κ.λ.π.), και με δυνατότητα παράστασης πολιτικής αγωγής όπου κριθεί σκόπιμο.
  • Προγραμματίζεται αγωγή αποζημίωσης από ζημιές που υπέστησαν οι εταίροι από οποιασδήποτε αιτία ή παράβλεψη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου παρακολουθεί τις εξελίξεις, συνεργάζεται με τον εκκαθαριστή και την νομική υπηρεσία της Τράπεζας και παρακαλεί για άλλη μια φορά τους μεριδιούχους της Τράπεζας να εγγραφούν μαζικά στο Σύλλογο έτσι ώστε όλοι μαζί δυναμικά να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Οι εγγραφές στο Σύλλογο πραγματοποιούνται από τα μέλη του Δ.Σ. καθημερινά μετά από συνάντηση που θα ζητηθεί από τον κάθε μεριδιούχο.

Όσοι μεριδιούχοι της Συνεταιριστικής θέλουν να γίνουν μέλη του Συλλόγου μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα στους: Χρήστο Πουλέλλη (τηλ. 6932213029), Βασίλη Γάλλο (τηλ. 2251042960), Παναγιώτης Παπαρίσβας (τηλ. 2251028665), Χαράλαμπος Αράπης (τηλ. 6932431876), Ιωάννης Αβαγιάννης (τηλ. 22510334398), Δημήτρης Ζαχαριάδης (τηλ. 6978980872), Παναγιώτης Σκιάς (τηλ. 6977675497), Γιώργος Γκορτζιώτης (τηλ. 6979775813) και Κωνσταντίνος Ψαρράς (τηλ. 2251045511) 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey