Προσφυγή κατά της δρομολόγησης του «Blue Star Patmos»

Στην αντεπίθεση η ΝΕΛ

09/10/2012 - 14:57

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της ΝΕΛ με την Attica Group.Δεν έμεινε αναπάντητη η πρόκληση της Attica Group, που ζήτησε την απόρριψη της αίτησης της συμφωνίας εξυγίανσης που έχουν καταθέσει στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης η ΝΕΛ και η C-Link Ferries.

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της ΝΕΛ με την Attica Group.Δεν έμεινε αναπάντητη η πρόκληση της Attica Group, που ζήτησε την απόρριψη της αίτησης της συμφωνίας εξυγίανσης που έχουν καταθέσει στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης η ΝΕΛ και η C-Link Ferries. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ΝΕΛ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να απορριφθεί η δρομολόγηση του «Blue Star Patmos» ως εκπρόθεσμη, ενώ προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση.

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο και τη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης πλοίων, εκπρόθεσμες δηλώσεις γίνονται δεκτές από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και ικανοποιούνται συγκοινωνιακές ανάγκες που δεν καλύπτονται από τα ήδη δρομολογημένα πλοία με τακτική δρομολόγηση ή με συμβάσεις δημόσιας υπηρεσίας (άγονες).

Η ΝΕΛ υποστηρίζει ότι στη συγκεκριμένη γραμμή δραστηριοποιούνται ήδη έξι πλοία από τρεις εταιρείες (ΝΕΛ, C-Link Ferries και Hellenic Seaways) και οι συγκοινωνιακές ανάγκες καλύπτονται επαρκέστατα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey