Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Περισσότερες από 120 μερίδες πλήρους γεύματος μαγείρεψαν και προσέφεραν εθελοντές σε άπορες οικογένειες της Λήμνου το βράδυ της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου. Την πρωτοβουλία του γεύματος αγάπης είχε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου, το τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΙΕΚ Λήμνου και τη στήριξη του τοπικού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Δήμου Λήμνου.
Ο χώρος όπου επιλέχθηκε να μαγειρευτεί το φαγητό, ήταν ο Παιδικός Σταθμός της Μύρινας. Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής μέχρι αργά το βράδυ, στον Παιδικό Σταθμό απέναντι από το Ενιαίο Λύκειο τα μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου μαζί με τους μάγειρες-σπουδαστές τού ΙΕΚ και τις εθελόντριες φρόντισαν και παρασκεύασαν 120 μερίδες πλήρων γευμάτων, τα οποία οι άποροι προσήλθαν στο χώρο και παρέλαβαν, ενώ για τους ανήμπορους έγινε διανομή στα σπίτια τους.
Στο μεταξύ, ακόμη ένα φορέας, η διοίκηση του οποίου θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, προσέφερε καθημερινά κατά την εορταστική εβδομάδα πλήρη γεύματα σε 15 οικογένειες του νησιού, που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα και οι οποίες επιλέχθηκαν από τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού. Ο συγκεκριμένος φορέας θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες την προσφορά γευμάτων αγάπης.