Εικαστική έκθεση στο Πειραματικό Λύκειο

09/04/2013 - 16:16

Εικαστική Έκθεση με θέμα «Της ψυχής μου το γαλάζιο… στων χεριών μου τα έργα» οργανώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, στα πλαίσια των ερευνητικών εργασιών τους με τίτλο «Θάλασσα, το γαλάζιο σου αγάπησα» και «Λέσβιοι Ζωγράφοι - Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας».

Εικαστική Έκθεση με θέμα «Της ψυχής μου το γαλάζιο… στων χεριών μου τα έργα» οργανώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, στα πλαίσια των ερευνητικών εργασιών τους με τίτλο «Θάλασσα, το γαλάζιο σου αγάπησα» και «Λέσβιοι Ζωγράφοι - Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας». Οι εργασίες εκπονηθήκαν κατά το Α΄ και Β΄ τετράμηνο του τρέχοντος σχολικού έτους, με την εποπτεία των εκπαιδευτικών Ειρήνης Μουτζουρέλλη, καθηγήτριας Αγγλικών, και Μαρίας Κακαρίδου, καθηγήτριας Φυσικής.

Η έκθεση διοργανώνεται στο χώρο του Σχολείου από 8 έως 18 Απριλίου, με ώρες λειτουργίας 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η έκθεση έχει συνδιοργανωτή και θερμό υποστηρικτή το ζωγράφο Δημήτρη Καραπιπέρη. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους Λέσβιοι δημιουργοί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey