Επέστρεψε χθες Παρασκευή το «Monkey», μετά από ολιγοήμερο κλείσιμο. Ο χώρος έχει ανανεωθεί και το γνωστό καφέ-μπαρ επιστρέφει δυναμικά για καφέ ή ποτό.
Επέστρεψε χθες Παρασκευή το «Monkey», μετά από ολιγοήμερο κλείσιμο. Ο χώρος έχει ανανεωθεί και το γνωστό καφέ-μπαρ επιστρέφει δυναμικά για καφέ ή ποτό.
Το Δημήτρη Ζερβουδάκη θα φιλοξενήσει και σήμερα, για μια ακόμη βραδιά, το «Πανελλήνιον», στην προκυμαία.
Έντεχνο και ελληνικό ροκ αύριο Κυριακή, όπως και κάθε Κυριακή βράδυ, στο «Hott Spott», στην προκυμαία.
Φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και γευστικότατους μεζέδες σερβίρει η ταβέρνα «Κωστάρας», στην Παναγιούδα, που διατηρεί εδώ και χρόνια την παράδοση στην ποιότητα.
Το πρώτο πρωτάθλημα επιτραπέζιων παιχνιδιών οργανώνει το «Fisheye», στην Επάνω Σκάλα. Μέχρι και την Τετάρτη 3 Μάρτιου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για όποιο επιτραπέζιο σας αρέσει! Σε όποια επιτραπέζια υπάρξουν αρκετές συμμετοχές, θα γίνει και τουρνουά. Tichu, Jungle Speed, Trivial, Άποικοι του Κατάν, και πολλά άλλα είναι έτοιμα για το πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και στους νικητές θα δοθούν δωροεπιταγές από καταστήματα της Μυτιλήνης.
Στο «Delicious», στην προκυμαία, θ’ απολαύσετε τις μοναδικές γιγάντιες γλυκές ή αλμυρές κρέπες. Τώρα και WiFi εντός του καταστήματος.